Casper Nirvana NB 15.6 bir süre sonra kapanıyor

Daha fazla  
2012'den kalma Casper bir Notebook'um var. Kardeşime Zoom derslerine katılması için veriyordum ama bana dediğine göre bir süre sonra PC kapanıyormuş. Dediğine göre çok ısınmıyormuş. Aynısı annem dizi izlerken de olmuş. Kısacası PC bilmediğim bir nedenden dolayı kapanıyor. Sizce sorun nedir? (Yakın zaman önce PC'nin fanlarını ve soğutucu bloğunu tozlardan arındırdım ve format attım. Format atmadan önce de aynı sorun vardı.)

2012'den kalma Casper bir Notebook'um var. Kardeşime Zoom derslerine katılması için veriyordum ama bana dediğine göre bir süre sonra PC kapanıyormuş. Dediğine göre çok ısınmıyormuş. Aynısı annem dizi izlerken de olmuş. Kısacası PC bilmediğim bir nedenden dolayı kapanıyor. Sizce sorun nedir? (Yakın zaman önce PC'nin fanlarını ve soğutucu bloğunu tozlardan arındırdım ve format attım. Format atmadan önce de aynı sorun vardı.)
Termal macun da yenileyin ondan sonra tekrar yazın aynı kalırsa sorun farklı olabilir. Veya sıcaklıktan kaynaklanmadığına emin olmak istiyorsanız yardımcı bir program (örn. HWINFO) yükleyip sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sıcaklık göreceli bir kavram olabilir. 2012'den bu yana hangi yıllarda termal macun yenilendiğini de yazın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı