NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D görüntü ayarlarına gir. Genel ayarlar bölümünde tercih edilen grafik işlemcisi yazan yerde otomatik veya Intel yazacaktır. Oraya tıklayıp NVIDIA'yı seç.
Olmazsa bunları uygula:
GeFoce Experience programını kaldır ama kaldırırken var olan sürücüyü silme işareti olacak onu kapatıp sil. (Yani sürücüyü silmesin. Onu DDU ile sil.)
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bu rehberi harfiyen uygula. (Güvenli modda uygula.)
Ekran kartı sürücünü güncelle ve yeniden başlat.
Modelini arattığımda
bu çıkıyor. Doğru ise alttaki adımı uygula doğru değilse bir sonraki adıma geç.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Altta
Sürücüler ve Yazılım kısmından
15.40 sürücüsünü indir, güncelle ve yeniden başlat.
NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D görüntü ayarlarına gir. Genel ayarlar bölümünde tercih edilen grafik işlemcisi yazan yerde otomatik veya Intel yazacaktır. Oraya tıklayıp NVIDIA'yı seç.
NVIDIA denetim masası göremezsen GeForce Experience programını yükleyip yap. (Görebilirsen de yükle.)