Casper Nirvana NB 15.6 İşlemci Değiştirmek

Evet bugünden paraları biriktirmeye başlıyorum inşallah kısa zamanda yeni konumu açıcam kasa toplama hakkında

Bi kere işlemciyi değiştirmek bi işe yaramaz zaten laptopta dahili bir ekran kartı var yani harici bİ ekran kartı takamadığın için oyun hayal olur ayrıca sen işlemciyi 4.nesil taksan bile 4600 ün bile performansı ortada ki oyun için intelin dahili gpu ları çok yetersiz yeni laptop veya yeni kasa daha mantıklı oyun için.

Evet forumdaki arkadaşlarda senin gibi düşünüyor vede bende aynı düşünüyorum çünkü laptop'a para verip oyun oynayamassam ne anlamı var. Boşuna masraf 2-3 ay para biriktireyim konumu açarım arkadaşlar yardımcı olur

Tamamdır. İnaşallah güzel bir pc alırsın.

Tamamdır. İnaşallah güzel bir pc alırsın.

Eyvallah sağolasın benim bilgisayar hakkında pek çok bilgim yok ama bu forumda çok iyi anlayanlar var onların önerileriyle güzel bir kasa toplayacağız inşallah

Benimde casper nirvana c300 leptopum var ama işlemci değişirmi celeron işlemcisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…