Casper Nirvana NB ani fan sesi ve FPS düşüşü

Daha fazla  
12 GB RAM, 2 GB Nvidia GT840M, 1 TB Harddisk, i7 4.nesil Casper nirvana NB, oyunlarda aniden yukselen fan sesi ve bununla birlikte oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yazım hatasından dolayı ceza yediğim için cevap veremedim , temizliği 2 hafta önce yapıldı. Ana kart vidadalarından 1 tanesi kopmuş ama ana kartta herhangi bir boşluk oynama yok gayet sağlam duruyor acaba ondan da olabilirmi ?

Isınmadan kaynaklı oluyordur. Bilgisayar en son ne zaman temizlik ve bakım yaptınız?
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yazım hatasından dolayı ceza yediğim için cevap veremedim , temizliği 2 hafta önce yapıldı. Ana kart vidadalarından 1 tanesi kopmuş ama ana kartta herhangi bir boşluk oynama yok gayet sağlam duruyor acaba ondan da olabilirmi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı