Casper Nirvana NB cn tki 2450b laptop açılmıyor

Yiğit Erdönmez

Femtopat
Daha fazla  
Laptopu şarjı taktığımda ve ardından güç düğmesine bastığımda açılıyor fakat 5 sn sonra ekran geldikten sonra hemen kapanıyor. Bazen ekran gelmeden önce bastıktan 2 saniye sonra bir anda kapanıyor, bastığımda fanlar falan sorunsuz çalışıyor. İşlemcisinde sorun yok, RAM'lerinde de sorun yok başka bir laptopta denedim.

Özellikler:

RAM 8 GB.
Ekran kartı: Ati Radeon HD 6610 3 GB ( 2'si ayrılmış) 128 bit.
İşlemci: i5 2.50 GHz.

@OrayBey

Son düzenleme:
Laptopu şarjı taktığımda ve ardından güç düğmesine bastığımda açılıyor fakat 5 sn sonra ekran geldikten sonra hemen kapanıyor. Bazen ekran gelmeden önce bastıktan 2 saniye sonra bir anda kapanıyor, bastığımda fanlar falan sorunsuz çalışıyor. İşlemcisinde sorun yok, RAM'lerinde de sorun yok başka bir laptopta denedim.

Özellikler:

RAM 8 GB.
Ekran kartı: Ati Radeon HD 6610 3 GB ( 2'si ayrılmış) 128 bit.
İşlemci: i5 2.50 GHz.

@OrayBey

İşlemci modeliniz nedir güvenli moda girebiliyor musunuz galiba kronik ati ekran kartı arızanız var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

windows 7 var taktığım diskte windows + r yaptım açıldı kırmızı bir ekran çıktı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha demin kapanmadı o ekrana kadar geldi o ekrana geldikten 20 sn sonra falan kapandı şimdii yine basıyorum 1 2 saniye sonra daha açılmadan kapanıyor.

windows 7 var taktığım diskte windows + r yaptım açıldı kırmızı bir ekran çıktı

Daha demin kapanmadı o ekrana kadar geldi o ekrana geldikten 20 sn sonra falan kapandı şimdii yine basıyorum 1 2 saniye sonra daha açılmadan kapanıyor.
f 8 e basarak oluyomus tam açılıyor f 8 e basıyorum güvenli moda girerken kapanıyor ( açıyorum laptopu 20 saniye sonra kapanıyor içini açıp herhangi bi yerine dokunuyorum alev atıyor

Son düzenleme:
Windows 7 var taktığım diskte Windows + r yaptım açıldı kırmızı bir ekran çıktı.

F 8'e basarak oluyormus tam açılıyor F 8'e basıyorum güvenli moda girerken kapanıyor ( açıyorum laptopu 20 saniye sonra kapanıyor içini açıp herhangi bir yerine dokunuyorum alev atıyor.

Bir video yükleme imkanın var mı?

Bir video yükleme imkanın var mı?

Yarın müsait olduğum bir zaman atmaya çalışacağım dediğin gibi ekran kartı arızası olabilir benim düşüncem bir bileşenden kısa devre olması, güç kısmında sıkıntı olması. eğer şu anki kullandığım laptopun işlemcisini yükseltemessem mecburen bir bilgisayarcıya götüreceğim.

Yarın müsait olduğum bir zaman atmaya çalışacağım dediğin gibi ekran kartı arızası olabilir benim düşüncem bir bileşenden kısa devre olması, güç kısmında sıkıntı olması. Eğer şu anki kullandığım laptopun işlemcisini yükseltemessem mecburen bir bilgisayarcıya götüreceğim.

Tamamdır hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı