Casper Nirvana NB15.6 CN VSM4210X Ekran Kartı Sorunu

rorlalcest

Kilopat
Ben Laptop'u alalı yaklaşık 2,5 yıl oldu aldığımda hiçbir sorun yoktu sıfır sıkıntı bundan 5 ay önce ben temiz kurulum ile win 10 geçtim (daha öncedende vardı bu sıkıntı geçtikten sonrada oldu) yaptım herşeyi kurdum drivleri yaptım en son ekran kartı kaldı onunda cdsini kaybettiğim için nvidianın orjinal sitesinden indirdim GT840M serisini herşey tamamladım normal temiz kurulumu seçtim tamamlandı bitti hızlı kurulum sekmesi açıldı %40 geldi birden mavi ekran (win10 için farklı) crash hatası verdi ve pc kapandı açtığımda pc onarma sorunu geldi ve direk onarma ekranına gönderdi sistem geri yüklemesi yaptım geri düzeldi 2-3 kere tekrar denedim aynı hatayı verdi tekrar geri yükleme yaptım şuan ekran kartı ikincili kullanıyor Hd 4600 genel adı ile patates 4600 ile duruyorum yani berbat birşey lütfen bana bir çare bulun ben GT840M ekran kartımı geri istiyorum sorunu ne olabilir ? ben birşey düşünüyorum acaba ekran kartı tam takılmadımı yada temizlenirken yerindenmi oynadı bana söylermisiniz öyle bir durum varsa kontrol edicem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı