Casper nirvana notebook kullanıyorum, windows 10 yüklü ve ben de windows 10 yerine USB'den linux mint 18 cinnamon kurmak istiyorum. BIOS'tan boot önceliğini USB yapmam gerek fakat BIOS'ta administrator key var, ben de bilmiyorum tabi. Bu sorunu nasıl çözerim? Teşekkürler 
Not: BIOS UEFİ'dir ve de AMI.
791A2340-BD4F08B2-8BCB97E9-7AB33650-A5128909
Şifreyi 3 kez yanlış girince sol altta bunun benzeri kodlar çıkıyor, her seferinde değişiyor tabii. Bilmem kodu şifreye yaz filan, denedim olmadı önceden söyleyeyim. Ayrıca hata kodunda "o"(o harfi) yok onların hepsi "0"(sıfır) Teşekkürler
BIOS pili mevzusuna gelirsek laptopu açtım fakat pili göremedim(büyük ihtimalle benim hatam).
Teşekkürler
User olarak giriş yapmama izin veriyor fakat hiçbir değişiklik yapmama izin vermiyor boot önceliği vs. Teşekkürler
Not: BIOS UEFİ'dir ve de AMI.
791A2340-BD4F08B2-8BCB97E9-7AB33650-A5128909
Şifreyi 3 kez yanlış girince sol altta bunun benzeri kodlar çıkıyor, her seferinde değişiyor tabii. Bilmem kodu şifreye yaz filan, denedim olmadı önceden söyleyeyim. Ayrıca hata kodunda "o"(o harfi) yok onların hepsi "0"(sıfır) Teşekkürler
BIOS pili mevzusuna gelirsek laptopu açtım fakat pili göremedim(büyük ihtimalle benim hatam).
Teşekkürler
User olarak giriş yapmama izin veriyor fakat hiçbir değişiklik yapmama izin vermiyor boot önceliği vs. Teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: