Casper Nirvana S500 açılışta Boot failed hatası veriyor

Katılım
29 Mayıs 2022
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8
Ekran kartı
mx230
İşlemci
i5 10210u
Capser Nirvana S500 laptop kullanıyorum ve CP122 BIOS sürümü bulunmakta, Casper'la iletişim kurdum ve bana BIOS driverını yolladılar ve belirtilen bazı adımlar var, orada boot list diye bir yere girmem gerektiği söyleniyor ve F7 ile açıldığı yazıyor ama açılmıyor. F12 ile boot Manager diye bir yer açılıyor oranın da görüntüsünü koyarım, orada birkaç seçenek var bir tanesi hariç hangisine tıklarsam direkt bilgisayar açılıyor ve bir şey olmuyor fakat tekine basınca bir şeyler yazıyor ve sonra boot failed diyor. Ne yapmam gerek?
 

Dosya Ekleri

  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 42
Eski Casper laptopumun içerisini temizledikten sonra aynı problemi yaşamıştım. CD-Rom yuvasına taktığım SSD ile biraz oynadım ve düzelmişti. Disklerini bi' kontrol et derim.
 
İçinde Windows var mı?

Flash ın içine şimdi Rufus programından Windows indiriyourm bir video gördüm YouTube'da ve hata yazdığım değil flash ı görmüyor boot menüsü.

Eski Casper laptopumun içerisini temizledikten sonra aynı problemi yaşamıştım. CD-ROM yuvasına taktığım SSD ile biraz oynadım ve düzelmişti. Disklerini bi' kontrol et derim.

Garanti uçuyor altını açarsam ama sorunu yanlış yazmışım yukarıda boot menü flash ı görmüyor.
 

Geri
Yukarı