Renz0v
Femtopat
Daha fazla
Casper Nirvana S500 sahibiyim. Yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarımın bataryası şiştiği için değiştirdim. O zamandan beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ancak dün bilgisayarın şarj olmadığını fark ettim. Şarj seviyesi %0'da kalıyor ve güç kablosunu çektiğimde bilgisayar kapanıyordu.
Bataryada bir sorun olduğunu düşündüm, bu yüzden bataryayı söküp tekrar taktım. Ancak bunu yaptığımda batarya adaptörünü ters taktığımı fark ettim. Düzelttiğimde ise bilgisayar açılmadı, sadece şarj ışığı yanıyor ve güç ışığı yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Bataryada bir sorun olduğunu düşünüp eski batarya ile denedim, ancak sonuç aynı. Bataryayı tamamen çıkardığımda da durum aynı.
Ne yapmam gerek ve ne tür bir sıkıntı oluşmuş olabilir?
Bataryada bir sorun olduğunu düşündüm, bu yüzden bataryayı söküp tekrar taktım. Ancak bunu yaptığımda batarya adaptörünü ters taktığımı fark ettim. Düzelttiğimde ise bilgisayar açılmadı, sadece şarj ışığı yanıyor ve güç ışığı yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Bataryada bir sorun olduğunu düşünüp eski batarya ile denedim, ancak sonuç aynı. Bataryayı tamamen çıkardığımda da durum aynı.
Ne yapmam gerek ve ne tür bir sıkıntı oluşmuş olabilir?