Mesnevi
Hectopat

Daha fazla  

Microsoft OneDrive
Her şeyi denedim, sürücüleri güncelleştirdim, Windows onarım programı kurup çalıştırdım fakat hiçbiri işe yaramadı. Format atıp tekrar sürücüleri kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genelde mavi ekran ile oyun oynarken karşılaşıyorum. Bu dosya dışında "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" adlı hatayı da aldım fakat bu hatanın minidump dosyası oluşmadı.
Bilgisayar özellikleri: Casper Nirvana S500 - i51135G7 - 8 GB RAM - GeForce MX450.
Microsoft OneDrive
1drv.ms
Her şeyi denedim, sürücüleri güncelleştirdim, Windows onarım programı kurup çalıştırdım fakat hiçbiri işe yaramadı. Format atıp tekrar sürücüleri kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genelde mavi ekran ile oyun oynarken karşılaşıyorum. Bu dosya dışında "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" adlı hatayı da aldım fakat bu hatanın minidump dosyası oluşmadı.
Bilgisayar özellikleri: Casper Nirvana S500 - i51135G7 - 8 GB RAM - GeForce MX450.
Ek olarak bu 30'dk içinde LoL aram oynarken 2 kere daha mavi ekran hatası verdi. İlki "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" hatası. Bu hata minidump dosyası oluşturmadı. 2. hata ise "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" hatası aldım. Bu hatanın minidump dosyası oluştu. Ekte paylaşıyorum. Hataların arasından geçen süre en fazla 5'dk. Maalesef hata bilgileri toplanırken ya %0 da yada %43 de takılıyor. Saatlerce beklesem de restart atmıyor. Bu yüzden güç düğmesine basılı tutarak kapatıyorum bilgisayarı.
Microsoft OneDrive

Son düzenleme: