Casper Nirvana S500 CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mesnevi

Hectopat
Daha fazla  

Her şeyi denedim, sürücüleri güncelleştirdim, Windows onarım programı kurup çalıştırdım fakat hiçbiri işe yaramadı. Format atıp tekrar sürücüleri kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genelde mavi ekran ile oyun oynarken karşılaşıyorum. Bu dosya dışında "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" adlı hatayı da aldım fakat bu hatanın minidump dosyası oluşmadı.

Bilgisayar özellikleri: Casper Nirvana S500 - i51135G7 - 8 GB RAM - GeForce MX450.

Her şeyi denedim, sürücüleri güncelleştirdim, Windows onarım programı kurup çalıştırdım fakat hiçbiri işe yaramadı. Format atıp tekrar sürücüleri kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genelde mavi ekran ile oyun oynarken karşılaşıyorum. Bu dosya dışında "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" adlı hatayı da aldım fakat bu hatanın minidump dosyası oluşmadı.

Bilgisayar özellikleri: Casper Nirvana S500 - i51135G7 - 8 GB RAM - GeForce MX450.

Ek olarak bu 30'dk içinde LoL aram oynarken 2 kere daha mavi ekran hatası verdi. İlki "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" hatası. Bu hata minidump dosyası oluşturmadı. 2. hata ise "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" hatası aldım. Bu hatanın minidump dosyası oluştu. Ekte paylaşıyorum. Hataların arasından geçen süre en fazla 5'dk. Maalesef hata bilgileri toplanırken ya %0 da yada %43 de takılıyor. Saatlerce beklesem de restart atmıyor. Bu yüzden güç düğmesine basılı tutarak kapatıyorum bilgisayarı.

Son düzenleme:
Hocam, 1 aydır servisle uğraşıyorum. Son gelişmeleri ekleyeyim o zaman. Servise ilk gönderdiğimde format atıp geri yolladılar. Elden teslim ettiğim için elden almaya gittim ve bâyinin içinde test edebilme ricasında bulundum. Test ettiğimde onarılmadığını gördüm ve hatayı o esnada çalışanlara gösterdim ve onarılmadığını bildirdim. Bu durum karşısında değişim talep ettim ve bana bir kargo kodu verdiler bu koddan merkeze göndermemi istediler. Bende gönderdim, bir iki gün sonra arayıp değişim talebi oluşturmam gerekiyormuş oluşturdum. Yaklaşık 5 iş günüdür serviste ve değişim talebim onaylanmış. Söylenene göre donanımsal bir sıkıntı varmış. Daha servis raporu bildirilmedi. Bildirilince buraya eklerim.

Hocam, 1 aydır servisle uğraşıyorum. Son gelişmeleri ekleyeyim o zaman. Servise ilk gönderdiğimde format atıp geri yolladılar. Elden teslim ettiğim için elden almaya gittim ve bâyinin içinde test edebilme ricasında bulundum. Test ettiğimde onarılmadığını gördüm ve hatayı o esnada çalışanlara gösterdim ve onarılmadığını bildirdim. Bu durum karşısında değişim talep ettim ve bana bir kargo kodu verdiler bu koddan merkeze göndermemi istediler. Bende gönderdim, bir iki gün sonra arayıp değişim talebi oluşturmam gerekiyormuş oluşturdum. Yaklaşık 5 iş günüdür serviste ve değişim talebim onaylanmış. Söylenene göre donanımsal bir sıkıntı varmış. Daha servis raporu bildirilmedi. Bildirilince buraya eklerim.
Dostum çok geçmiş olsun. Değişim talebi için belli bir süre var mı yoksa garanti kapsamındaki ürünler için değişim yapıyorlar mı? Bende de benzer bir sorun ve büyük ihtimalle aynı adımları izleyeceğim. Casper gerçekten tilt bir firma.

Son gelişmeleri paylaşayım. Casper bilgisayar almayın, aldırmayın. Keşke almasaydım ama çok geç, değişim yapmadılar bios güncelleyip yollamışlar. Sorunu tespit edemediler ve sorun hala devam etmekte. 2 kez servise gitti ve hala sorun devam ediyor. Şu anda pc ye ihtiyacım olduğundan servise göndermeyeceğim. Üçüncü kez gönderdiğimde hala düzelmez, hata vermeye devam ederse yasal işlem başlatıcam. Burdan tüm kullanıcılara nacizane tavsiyem ucuz diye casper almayın, ya 2 3bin daha fazla verip asus, monster, lenovo gibi pc leri alın yada almayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı