Arkadaşlar 250-1000 bütçem var ve bilgisayarlardan anlasamda içindeki parçaları takmaktan çıkarmaktan neye yaradığından darboğaz nedir ondan hiç anlamam. Benim laptopun baktım 2 RAM yuvası varmış, bende dedimki şuna bir tane daha 8 GB RAM alarak 16 yapayım sonuçta kasma olmasa da oyunlarda bir yere çarptığımda yarım saniye donuyor. Şimdi bu Casper Nirvana S500 modeline uygun 8 GB RAM'ların linkini atabilir misiniz bir de 𝐥𝐮̈𝐭𝐟𝐞𝐧 benim gidip bunu kime yaptıracağımıda yazın.
Casper Nirvana S500 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Casper Nirvana S500 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Bir de hocam alakasız ama Assetto Corsa oyununda 4 GB ekran kartı Intel Core i5 8 GB RAM ile oyunda kenarlara çarptığımda sürekli kasılma oluyor önerilen sisteminde üzerindeyim.
Sağ olun.
Bu arada Ranks kısmında falan Single yazıyor ekstra RAM takmama engel değil değil mi?