Casper Nirvana ses bazen gelmiyor

emintsr

Hectopat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
26
Merhaba arkadaşlar, yeğenim için Casper Nirvana marka bir dizüstü bilgisayar aldım. Bilgisayar ilk başladığında ses geliyor fakat sonrasında gelmiyor bazen. Uyku moduna geçtikten sonra ses aygıtlarında sorun gidericiyi kullanıp, bilgisayarı yeniden başlatmadıkça ses gelmiyor. Ses Driver'larım güncel fakat Casper'ın özel kurulması gereken bir yazılımı mı var acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh, ah. Benim casperimdede ses sorunu var bir süreden sonra gidiyor. PC'yi yeniden başlatmadıkça gelmiyor. Ablamın mousepad çalışmıyordu markası lenovo y50-70. Sitesinden klavye fare driverını indirdim sorun geçti. Bir dene sende.
 
Realtek sürücü yüklerken bazı durumlarda mevcut sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıyor. Sonra yeniden yükleme işlemini yapmak gerekiyor ve sürücü kurulumu bitince bir daha yeniden başlatıyor bilgisayarı. Böyle bir durum olduysa ve yazılanı okumadıysanız belki yalnızca sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmış olabilirsiniz. Casper'ın sitesinden gerekli sürücüyü indirip yeniden kurmayı dener misin?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı