Casper Nirvana X400 oyun performansı nasıldır?

RDR 2 açmayi deneme onun disinda LoL Valorant falan açar

Hocam netten oyun testleri en azından RDR 2'yi en düşükte 36 37 FPS'te oynatabilir gibi gözüküyordu ki zaten hayatım boyunca hiçbir zaman iyi bir pcim olmadı ondan kötü grafiklere alışkınım gözümü almaz. LoL oynayan biri değilim ama testlerde LoL'u akıcı oynatıyordu niye böyle dediniz anlamadım biraz daha açabilir misiniz?

Hocam netten oyun testleri en azından RDR 2'yi en düşükte 36 37 FPS'te oynatabilir gibi gözüküyordu ki zaten hayatım boyunca hiçbir zaman iyi bir pcim olmadı ondan kötü grafiklere alışkınım gözümü almaz. LoL oynayan biri değilim ama testlerde LoL'u akıcı oynatıyordu niye böyle dediniz anlamadım biraz daha açabilir misiniz?

36 FPS zor ekran kartsız bir de laptop.

60 FPS altı almazsın merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar. Elime Casper Nirvana laptop geçti linki burada Casper Nirvana 11.Nesil Core i5 14" Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Casper Nirvana 11.Nesil Core i5 14" Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu laptop RDR 2'de 30 FPS üstü verir mi, bir de Valorant, CS2 gibi oyunlarda nasıl performans verir?

Hocam o modeli kullanıyorum.
Valorant denemiştim çok iyi olmasa da oynatıyor.
LoL denemedim
GTA 5 denemiştim düşük ayarlarda açıyor
Çok ağır olmayan oyunları düşük de 720P-1080p açıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı