Merhaba. Youtube üzerindeki kurulum videolarınız aracılığıyla uzun süredir yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bir işe kalkıştım. Videoların hepsine göz attım detaylıca ama bir türlü yapamadım kurulumu. Virtualbox'da denedikden sonra kurulumu, dmg dosyasını 8gb lık flash belleğe Transmac ile kopyaladım. Anlatılan video lardaki gibi bios ayarlarında ise Fabrika ayarlarını yükledim ve AHCI zaten açık. Diğer videolarda değindiğiniz ayarların hiçbirine rastlamadım notebook'umda yok sanırım.
Boot etmek için yeniden başlatıp flashı taktığımda boot sırasında siyah ekran üzerine ''Operating System not found.'' yazı sı ile karşılaşıyorum.
İçimden bir ümit diyerekten Unibeast ile kurulum rehberindeki adımları izleyerek denedim bu seferde siyah ekran üzerine sadece yanıp sönen bir kısa çizgi '' - '' işaretiyle karşı karşıya kalıyorum. Şu güne kadar okadar memnundum ki notebookumdan şuan Casper pişmanlıktır diyorum içimden. Belki de hata benden kaynaklıdır yardımlarınızı bekliyorum Herkese teşekkürler.
CASPER CN.TKI-2450B NOTEBOOK
Boot etmek için yeniden başlatıp flashı taktığımda boot sırasında siyah ekran üzerine ''Operating System not found.'' yazı sı ile karşılaşıyorum.
İçimden bir ümit diyerekten Unibeast ile kurulum rehberindeki adımları izleyerek denedim bu seferde siyah ekran üzerine sadece yanıp sönen bir kısa çizgi '' - '' işaretiyle karşı karşıya kalıyorum. Şu güne kadar okadar memnundum ki notebookumdan şuan Casper pişmanlıktır diyorum içimden. Belki de hata benden kaynaklıdır yardımlarınızı bekliyorum Herkese teşekkürler.
CASPER CN.TKI-2450B NOTEBOOK
- İşlemci Cinsi : İntel® Core(TM)i5-2450M İşlemci
- İşlemcı Hızı : İşlemci Hızı 2.50 GHz, İntel Turbo Boost Teknolojisi ile 3.10 GHz'e kadar, 3MB İntel® Akıllı Bellek
- Wireless : İntel® Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
- Anakart : İntel® HM65 Chipset
- Bellek : 8 GB DDR3 Bellek
- Sabit Disk : 500 GB SATA Harddisk
- Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
- Ekran Kartı : 3 GB DDR3 ATİ HD6610 Ekran Kartı
- Kamera : 1.3MP Web Camera
- Optik Sürücü : DVD ± RW DUAL
- Bluetooth : Var
- PCI-e Card : Var
- Kart Reader : Multi Card Reader
- Usb 2.0 : 3X USB2.0 Port