Casper notebook oyuna girdiğimde pil bağlantısı kesilip tekrar gelmesi

ANL ASLAN

Hectopat
İyi akşamlar. Casper notebook kullanıcısıyım uzun zamandır. Hayatımda ilk defa böyle bir sıkıntı görüyorum. Bir çok programcı ve mühendis ile görüştüm çözüm bulamadılar. Sıkıntı şu: Oyuna girdiğim zaman -herhangi bir oyun grafik önemli değil-bilgisayar batarya ile bağlantısını kesiyor 1 saniye sonra tekrar geri geliyor.
Bu sürekli tekrarlandığından dolayı batarya boşalıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğim kadarıyla disk -dolu olmamasına rağmen-%100 kullanılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi akşamlar. Casper notebook kullanıcısıyım uzun zamandır. Hayatımda ilk defa böyle bir sıkıntı görüyorum. Bir çok programcı ve mühendis ile görüştüm çözüm bulamadılar. Sıkıntı şu: Oyuna girdiğim zaman -herhangi bir oyun grafik önemli değil-bilgisayar batarya ile bağlantısını kesiyor 1 saniye sonra tekrar geri geliyor.
Bu sürekli tekrarlandığından dolayı batarya boşalıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğim kadarıyla disk -dolu olmamasına rağmen-%100 kullanılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam batarya ölmüş olabilir mi?

Hocam CS nfs gibi oyunlarda oluyor batarya bağlantısı kesilip geri geliyor ve sürekli tekrar ediyor dedim zaten. Sorun olmasa neden yazayım ki?

Başka batarya deneme ihtimaliniz var mı? Veya başka adaptör deneme imkanınız var mı? Batterybar yükleğerek batarya durumu öğrenin.

.

Başka batarya deneme ihtimaliniz var mı? Veya başka adaptör deneme imkanınız var mı? Batterybar yükleğerek batarya durumu öğrenin.

.

Hocam adaptör yeni aldım batarya değiştirme gibi bir imkan şu günlerde yok
Batarya yıpranma %56 olarak gösteriyor programda

Hocam adaptör yeni aldım batarya değiştirme gibi bir imkan şu günlerde yok.
Batarya yıpranma %56 olarak gösteriyor programda.

"Eğer bataryanızın yıpranma durumu %25‘in üzerindeyse durumu “orta” demektir. Bu rakam eğer giderek artıyorsa, laptop bataryanızın tehlike çanları çalmaya başlamış anlamına gelir."

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı