Casper notebooklar günümüzde nasıldır?

LiveStorm

Kilopat
Casper bilgisayarlar hakkında günümüzde ne düşünüyorsunuz? Eskiden en alınmayacak olanı, en çok ısınanı Casper idi. İtibarı epey düşüktü. Ancak ben 10 sene ve daha öncesinden bahsediyorum. Sorunlarını düzeltebildiler mi? Şu anda iyi bir firma diyebilir miyiz?

Oyuncu laptopu kategorisinde açtığınız için Excalibur hakkında konuşacağım. G770 var bende. Kendim sıfırdan laptop yapmaya çalışsam muhtemelen bununla aynı performansı verirdi. Kasa kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok kasasının renkleri siliniyor kocaman beyaz renkte karadelik var klavyenin sol altında. 40.000TL üstü Excalibur'lar ise zaten fiyatına göre iyi olmak zorundalar her türlü ben g770 hakkında konuştum kullandığım için.

Oyuncu laptopu kategorisinde açtığınız için Excalibur hakkında konuşacağım. G770 var bende. Kendim sıfırdan laptop yapmaya çalışsam muhtemelen bununla aynı performansı verirdi. Kasa kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok kasasının renkleri siliniyor kocaman beyaz renkte karadelik var klavyenin sol altında. 40.000TL üstü Excalibur'lar ise zaten fiyatına göre iyi olmak zorundalar her türlü ben G770 hakkında konuştum kullandığım için.

Aynısından var hocam kulaklığın sesini full yapıyorum fan sesini bastırsın diye :D

Casper markalı bilgisayarın hala iyi olduğunu düşünmüyorum. Oyun bilgisayarları fena değil diyorlar ancak normal bilgisayarları yerine Lenovo, Asus, HP tarzı bilgisayarlar tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı