Casper oyuncu bilgisayarı alınır mı?

Bütçe
Max 35.000TL
Hocam sizin attığınız bu laptop mu daha güçü yoksa üstte arkadaşımızın ASUS TUF ile beraber attığı mı daha güçlü?

Üsteki arkadaşın attığı ASUS bilgisayar AMD R7 işlemci kullanıyor RAM'ı 8 GB bir de SSD512 benimkinde Intel i7 işlemci 16 GB RAM 1TB SSD var 3K farkı verip Casper almak daha mantıklı geliyor çünkü o bilgisayarın RAM'ı yetmeyecek bana arttırmam lazım hafıza ileriki zamanda sıkıntı çıkarabilir belki işlemciyede daha önce sorduklarımda Intel'den başka alma diyorlardı. Benim burada tek merak ettiğim Casper'la bire bir aynı özellikteki diğer markalar çok daha pahalı Casper bilgisayarların teknik bir sorunu vs mi var yoksa sıkıntısız temiz mi onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper'ın temiz olup olmadığı belli değil.

Casper'ın temiz olup olmadığı belli değil.

O zaman hiç Casper laptopara bakmayayım. Bir tık daha düşük teknik parçaya sahip Casper harici bir markamı alayım o zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen, atılan Victus iyi.

Victus neden iyi usta? Yönlendirme yapmışsın yi hoş da açıkladığın bir şey yok. Ekran kartı Watt değerleri bir defa Victus seviyesinden iyi Excalibur'ların.
Excalibur'u kıyaslayacaksanız HP Omen / ASUS ROG / Lenovo Legion model cihazlarla kıyaslamak gerekir.
Casper'ın ara model cihazı yok diye biliyorum. Bilmeden direk kesip atıp kör yönlendirme yapmak mantıksız. Görünce sessiz kalamadım.
@YusephCN

Öğrenciyim bütçem 18k 3 tane laptop var hangisini almalıyım sizce

Hangisini aldın kanka, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…