CASPER PC Anakart Öğrenme

sahinemir

Kilopat
Daha fazla  
Beyler benim yazın aldığım bu yaz aldığım çok güzel kazık yediğim bir casper pc'im var buna ekran kartı alacam fakat anakartıma uyumlu mudur, nasıl öğrenebilirim? Anakart öğrenme programlarında modeli yazmıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart pek problem çıkarmayacaktır zaten .Normal şartlarda günümüz anakartı olduğunu düșünürsek. Asıl problem güç kaynağınızın alacağınız karta yeterli gücü sağlaması ve ekran kartının mevcut sistem ile darboğaz yapmamasıdır.

Kapagi acacaksin gebellikle pci e yuvasi ve islemci yuvasi ortalarinda model yazar. Birde sistemin cok eski degil ise ve pci e2.0 veya 3.0 var ise alayini takarsiniz.

Burada islemci onemli. Benim bilgisayarimda casper idi. Ordan biliyorum.

Anakart pek problem çıkarmayacaktır zaten .Normal şartlarda günümüz anakartı olduğunu düșünürsek. Asıl problem güç kaynağınızın alacağınız karta yeterli gücü sağlaması ve ekran kartının mevcut sistem ile darboğaz yapmamasıdır.
PSU olarak Aerocool VX Serisi 400W 27A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı bundan alıcam işlemcim i3 4160 4GBRAM ım var iki ekran kartı arasında kaldım Zotac GTX750 Ti GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

Asus R7 360 O.C. Edition GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

hangisini alıyım ve psu yeterli olurmu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı