Casper PC'de Windows 7 Açılmıyor

MustafaYlmz13

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar,
Dun Windows 8.1 yuklemistim fakat driverlerin olmamasi nedeniyle tekrar Windows 7 ye gecme karari aldim. Bu forumdaki verilen Windows 7 linklerinde sorun ciktigi icin (link vermek yasak mi bilmiyorum) techverse.net ten Windows 7 Ultimate 64 indirdim ve USB bellegime yazdim. Daha sonra formatimi yaptim fakat bilgisayar acildiginde ilk yerde yani Casper yazan yerde kaliyor. F2 ye basip BIOS ayarlarinada gidemiyorum Boot etme yerinede. oyle kaliyor. Yardim edebilir misiniz? Eger konuyu yanlis yere actiysam affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Özelliklerim;
Mobile İntel(r) Express Chipset Family
İnter core duo 2.40 Ghz (Tam olarak bilmiyorum)
Windows 8.1 de sorunlar yasadim ama bunlar benden kaynaklaniyordu. Formati duzgun bir bicimde attim, ama bilgisayarim bozuldu. Konuda acmistim fakat bir cozum bulunamadi.

Kurulum yaptığınız iso dosyası orjinal iso dosyası mı ? Bende bir cihazda böyle bir sorun yaşamıştım. Orjinal iso dosyası ile kurulum yapıp sonra lisans girmeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı