Casper Pegatron A15 son BIOS sürümü

ziya-akigo

Hectopat
Daha fazla  
Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal

Evet arkadaşlar yukarıdaki linkte anlatılanların aynılarını yaptım, güncelleme işlemi başarılı oldu fakat güncellemeden sonra AIDA64 Extreme programı ile ve yine AIDA64'ün sayfasında bulunan biosagentplus_796 uygulaması ile kontrol ettiğimde aşağıdaki resimlerdeki gibi sonuçlar aldım. Acaba 303'ten sonra başka bir sürüm daha mı mevcut? Anlayamadım. Ayrıca belirtmek istedim Casper ürünlerine lanetler olsun.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF

Dosya Ekleri

• bios picture 2.png
    bios picture 2.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 432
  • bios picture 3.png
    bios picture 3.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 339
  • bios picture.png
    bios picture.png
    26 KB · Görüntüleme: 339
O siteler genelde uygulamalarını indirtmek için böyle şeyler yapabiliyorlar. Doğru olduğunu sanmıyorum. Olsa bile gerekli mi şu anda sizce Windows 10 kurmuşsunuz :)

Teşekkürler. Haklısınız çok önemli ya da gerekli bir durum yok şuan amacım öğrenmekti. 2 ay oldu bu foruma üye olalı bilgisayar hakkında her şeyi öğrenme isteği oluştu içimde hem de müthiş bir istek o yüzden sormuştum. Ayrıca ben windows 10 yüklemesini bios güncellemeden önce yapmıştım o zamanda çalışıyordu ancak siyah ekran problemi yaşıyordum onu da bilgisayarım diz üstü olduğu için ekranı kapatıyordum uykuya geçiyordu sonra ekranı tekrar açınca düzeliyordu neyse ki artık bios güncellemesi yaptığım için o sorunda ortadan kalktı.Dediğim gibi öğrenmek için sormuştum.

a15'in son 509. versiyonu var. Yani casperden istediğimde 509 gönderdiler fakat güncelleyemedim sistemi boyut hatası veriyor
Hocam 509'u kurabildiniz mi? Bana da göndermeniz mümkün mü?
509. sürümle ilgili böyle bir şey gördüm. Adı "509.bin" ve bu dosyayı indirdim. Lakin nasıl kurulur bilmiyorum. Acaba bunu kurabilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı