Casper Pegatron IPXSB-H61 BIOS güncelleme

Salih Yüksel

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Benim masaüstü PC'de 2010 yılının BIOS'u var. Güncellemek istiyorum da güncel BIOS'u bulamadım ve bundan da ziyade nasıl yükleyeceğimi de bilmiyorum. Windows üzerinden mi yoksa USB üzerinden mi atacağım bir el atar mısınız size zahmet :redface: Bu arada Casper marka, BIOS Pegatron IXSB-H61, chipset Intel..

Biosagent ile baktığımda bios AMI olarak görüyor birde, ekliyeyim dedim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bulaşmasın ? BIOS güncellemek çok yararlı bir şeydir. Stabiliteyi arttırır ve uyumsuzlukları yok eder vb...
Sisteminiz hazır galiba. Pegatron anakartlar genelde sistem toplayan markaların kasalarında bulunur.

Ve bu anakartlara BIOS güncellemesi sunmaz.

Arkadaşın belli ki "BIOS" güncelleme hakkında pek bir bilgisi yok. Bu yüzden "BIOS" güncelleme onun için risk doğurabilir. Bu işlemin nasıl yapılacağı ve bu işlemle ilgili bilgi içeren yazıları , videoları vs. incelerse bu onun çok çok daha yararlı olabilir. En azından benim düşüncem bu yönde.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı