Casper Pegatron iPXSB-H61 BIOS güncelleme

Makaleler
11
Öncelikle forumlardaki konuları okudum ama hiçbir şey anlamadım. Birisi bana aşama aşama tane tane anlatabilir mi? Dos veya 98 ekranmı bilmiyorum ama oraya nasıl geleceğim? Jumperin yerini hangi işlemden sonra değiştireceğim? BIOS dosyalarını direk USB yemi atacağım yoksa Rufus vb. ile yazmam mı gerecek? Nasıl Boot edeceğim? Bunların hepsini tane tane anlatacak biriler yok mu? Güncelleme sebebim yeni ekran kartı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiklerim şunlar;
İlk önce flash belleği bootable yapman lazım şu videoda gayet düzgün bir şekilde anlatılıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ondan sonra bios update dosyasını flash belleğe atman lazım (rardan çıkarılmış şeklide)
Bilgisayarın güç kablosunu çıkartıp İşlemcinin sağ üst tarafındaki kırmızı jumperin yanındaki siyah jumperi sola çekmen lazım.
Sonra Pc yi USB bellekten boot edip gelen cmd tarzı ekrana update1.bat yazıp Enter'a basman lazım.
İşlem tamamlandığında bilgisayarı kapatıp siyah Jumperin yerini eski haline getirip tekar USB den boot etmen lazım
Yine gelen cmd tarzı ekranda bu sefer update2.bat yazıp Enter'a basman gerekiyor.
Bunların hepsini düzgünce yaparsan BİOS güncellenmiş olur Ama dikkat et BİOS çökede bilir bildklerimi bu forumdaki araştırdığım konulara göre söylüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı