Casper S500 SSD takma

Tolgae33

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben 3 gün önce bir laptop aldım Casper S500 serisinden içinde 256 GB M.2 SSD var. Bana yetse de biraz daha arttırasım var, nasıl arttırabilirim? Kendim SSD alıp Casper bayisine götürsem takarlar mı garantisi bozulmadan ya da ben taksam içinde yer var mıdır?

Hocam M.2 SSD desteğiniz ne kadar ise M.2 SSD'yi o kapasitede kullanınız. SSD kapasitenizi arttırmak için ise 2.5' olan harddiskinizi çıkartıp yerine SATA 3 SSD takarsanız kapasitenizi artırabilme imkanınız doğacaktır.
Hem de daha ucuza getirebilirsiniz. M.2 SSD bellekler pahalı malumunuz.
Merhabalar, ben 3 gün önce bir laptop aldım Casper S500 serisinden içinde 256 GB M.2 SSD var. Bana yetse de biraz daha arttırasım var, nasıl arttırabilirim? Kendim SSD alıp Casper bayisine götürsem takarlar mı garantisi bozulmadan ya da ben taksam içinde yer var mıdır?
Ayrıca garantinizin bozulmasını istemiyorsanız en iyisi aldığı belleği serviste taktırın.

Şuradan elinizdeki modeli bulun ve kontrol edin. Özelleştirme seçeneklerinde hem M.2 SSD hem de HDD seçeneği görünüyorsa ekleme yapabilirsiniz. En garanti yol olarak cihazın içini açın ve bakın.

SSD eklemesinde cihaz garanti dışı kalır mı kalmaz mı bunu Casper teknik servisine danışın. Normalde yükseltme yaparken cihaza zarar vermezseniz garanti bozulmaz ama bütün şirketlerin politikaları nedir bilmiyorum.

Şuradan elinizdeki modeli bulun ve kontrol edin. Özelleştirme seçeneklerinde hem M.2 SSD hem de HDD seçeneği görünüyorsa ekleme yapabilirsiniz. En garanti yol olarak cihazın içini açın ve bakın.

SSD eklemesinde cihaz garanti dışı kalır mı kalmaz mı bunu Casper teknik servisine danışın. Normalde yükseltme yaparken cihaza zarar vermezseniz garanti bozulmaz ama bütün şirketlerin politikaları nedir bilmiyorum.

hem hdd hemde m2 ssd li olan modeli var ben 2.5 hdd alıp servise götürürsem takarlar umarım yardımlarınız için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı