Çözüldü Casper S500'e harici ekran kartı takmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Elbette takılabilir. Bunun hakkında detaylı bir rehberim var:

Elbette takılabilir. Bunun hakkında detaylı bir rehberim var:

Çözüm
Bende Casper F850'yi e-GPU ile kullanıyorum. Takabilirsin ama RAM'ler en az 8+8 toplam 16 GB olması gerekiyor ve Wi-Fi'ni çıkarman gerekiyor. Wi-Fi yerine USB Wi-Fi dongle alacaksın ya da Ethernet'le kullanacaksın. Eğer ikinci el 3000 TL'ye RX 580 gibi bir ekran kartı bulabilirsen. Şu an için yapacağın masraf en fazla 7500 TL tutar. Eğer RX 580 Takarsan tam kesin olmamakla birlikte RTX 2050'li bir laptop kadar performans alabilirsin.

Bende Casper F850'yi e-GPU ile kullanıyorum. Takabilirsin ama RAM'ler en az 8+8 toplam 16 GB olması gerekiyor ve Wi-Fi'ni çıkarman gerekiyor. Wi-Fi yerine USB Wi-Fi dongle alacaksın ya da Ethernet'le kullanacaksın. Eğer ikinci el 3000 TL'ye RX 580 gibi bir ekran kartı bulabilirsen. Şu an için yapacağın masraf en fazla 7500 TL tutar. Eğer RX 580 takarsan tam kesin olmamakla birlikte RTX 2050'li bir laptop kadar performans alabilirsin.

Kabloyla internet var. RAM 16 bana Valorant gibi oyunlarda sabit 60 alsa yeterli. Ekranı zaten 60 Hz fight girdiğinde FPS düşmesin yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyla internet var. RAM 16 bana Valorant gibi oyunlarda sabit 60 alsa yeterli. Ekranı zaten 60 Hz fight girdiğinde FPS düşmesin yeterli.
S 500'ün çoğu modelinde MX 230 ekran kartı olması lazım. Valorant'ı 50-60 fps'te oynatır. Elindeki ekran kartsız modeli mi?
Sağlam bir RX 580 bulabilirsen Çoğu oyunda orta-yüksek grafiklerde 60 fps alırsın.
şunu alman gerekiyor bide güvenli bir psu.

S 500'ün çoğu modelinde MX 230 ekran kartı olması lazım. Valorant'ı 50-60 FPS'te oynatır. Elindeki ekran kartsız modeli mi?
Sağlam bir RX 580 bulabilirsen çoğu oyunda orta-yüksek grafiklerde 60 FPS alırsın.
şunu alman gerekiyor bir de güvenli bir PSU.

Kartsız.

Kartsız.

Bunu almam lazım.

S 500'ün çoğu modelinde MX 230 ekran kartı olması lazım. Valorant'ı 50-60 FPS'te oynatır. Elindeki ekran kartsız modeli mi?
Sağlam bir RX 580 bulabilirsen çoğu oyunda orta-yüksek grafiklerde 60 FPS alırsın.
şunu alman gerekiyor bir de güvenli bir PSU.

İlla bu marka mı lazım? Bu mu uyum sağlıyor fazla bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla bu marka mı lazım bu mu uyum sağlıyor fazla bilmiyorum.

Normalde marka çok fark etmiyor sadece araştırman gerekiyor ne sorunları var bazı modeller çok ısınıyor yada Sesli çalışabiliyor. Axle markasını hiç bilmiyorum. Soğutması nasıl? Fanları sesli mi çalışıyor vs. 8 yıllık kart bu bence sıfırı kalmamıştır. Galiba burası sıfır niyetine satıyor. 2. el alman daha ucuz olduğundan iyi olabilir. Mining dönemi de geçeli bayağı oluyor ama 2. elinde mining de kullanılmış olma olasılığı var. Hiç bakım yapılmadan miningde kullanılmış bir ekran kartı bitik durumda olabiliyor. Mining'li ekran kartı nasıl alınır videolarını izleyip öyle 2. elde ekran kartı alabilirsin. Bunlarla uğraşamam diyorsan. Tavsiyem bütçen 4binlere çıkabiliyorsa. 2. el GTX 1660 alman yönünde 4bin küsüre bulunabiliyor olması lazım. RX 580 2. elde uygun fiyatlı ve performansı iyi olduğu için al demiştim. GTX 1660 Ti veya super alma onların darboğaz yapabilme ihtimali var düz 1660 al.
Laptopta i5-10210U varsa bile GTX 1660'ı besleyebilecektir.

Normalde marka çok fark etmiyor sadece araştırman gerekiyor ne sorunları var bazı modeller çok ısınıyor ya da sesli çalışabiliyor. Axle markasını hiç bilmiyorum. Soğutması nasıl? Fanları sesli mi çalışıyor vs. 8 yıllık kart bu bence sıfırı kalmamıştır. Galiba burası sıfır niyetine satıyor. 2. el alman daha ucuz olduğundan iyi olabilir. Mining dönemi de geçeli bayağı oluyor ama 2. elinde mining de kullanılmış olma olasılığı var. Hiç bakım yapılmadan miningde kullanılmış bir ekran kartı bitik durumda olabiliyor. Mining'li ekran kartı nasıl alınır videolarını izleyip öyle 2. elde ekran kartı alabilirsin. Bunlarla uğraşamam diyorsan. Tavsiyem bütçen 4binlere çıkabiliyorsa. 2. el GTX 1660 alman yönünde 4bin küsure bulunabiliyor olması lazım. RX 580 2. elde uygun fiyatlı ve performansı iyi olduğu için al demiştim. GTX 1660 Ti veya super alma onların darboğaz yapabilme ihtimali var düz 1660 al.
Laptopta i5-10210U varsa bile GTX 1660'ı besleyebilecektir.

Ben en iyisi bilgisayarcı birine gidip yardım alayım sonra sıkıntı yaşarım gibi geliyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı