Casper servise gönderilirken neler yapılmalı?

wherwismymnd

Centipat
İyi akşamlar, Excalibur laptop kullanıyorum, fazla ısındığı gerekçesiyle termal macun ve fan bakımlarının yapılması için servise göndermeyi düşünüyorum. Daha önce gönderen varsa süreç nasıl gerçekleşti? Ne kadar sürede geldi tekrardan? Gönderirken içine garanti belgesini koymam yeterli mi? Aldığım mağazaya götürüp onların mı göndermesini istesem süreç daha hızlı gerçekleşir ya da kendim direkt kargo şirketine götürürsem mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi akşamlar, ben de geçen yıl benzer bir sebepten Excalibur laptopumu servise göndermiştim. Ben direkt Casper'ın kendi teknik servisine Yurtiçi Kargo ile göndermiştim, garanti süresi devam ediyordu. Kutunun içine garanti belgesinin fotokopisini ve kısa bir not bıraktım (fan temizliği ve termal macun değişimi için gönderildiğini belirttim). Yaklaşık 5-6 gün içinde cihaz geri geldi, işlemler ücretsizdi. Eğer cihazı aldığın mağaza yetkili servis noktasıysa, oradan göndermek bazen daha pratik olabiliyor ama süreci uzatabilir çünkü onlar da ürünü topluca gönderiyorlar. Ben şahsen direkt kargoyla göndermeyi tercih ettim ve gayet hızlı ilerledi. Kargonun sağlam olduğundan ve cihazı iyi paketlediğinden emin ol bence. Bir de seri numarasını ve varsa hasar durumunu fotoğraflayıp not etmek faydalı olur.

İyi akşamlar, ben de geçen yıl benzer bir sebepten Excalibur laptopumu servise göndermiştim. Ben direkt Casper'ın kendi teknik servisine Yurtiçi Kargo ile göndermiştim, garanti süresi devam ediyordu. Kutunun içine garanti belgesinin fotokopisini ve kısa bir not bıraktım (fan temizliği ve termal macun değişimi için gönderildiğini belirttim). Yaklaşık 5-6 gün içinde cihaz geri geldi, işlemler ücretsizdi. Eğer cihazı aldığın mağaza yetkili servis noktasıysa, oradan göndermek bazen daha pratik olabiliyor ama süreci uzatabilir çünkü onlar da ürünü topluca gönderiyorlar. Ben şahsen direkt kargoyla göndermeyi tercih ettim ve gayet hızlı ilerledi. Kargonun sağlam olduğundan ve cihazı iyi paketlediğinden emin ol bence. Bir de seri numarasını ve varsa hasar durumunu fotoğraflayıp not etmek faydalı olur.
Çok teşekkür ederim hocam. Daha önce hiç kargo göndermedim şimdi onlar mail ile en yakın servisimize gönderebilirsiniz dediler kargo şirketinde bunu nasıl anlatacağım ve kargolamayı nasıl yapmalıyım ücret ne kadar çıkar hiç bir fikrim yok. Peki bakımlar düzgün yapılmış mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı