Bazı laptoplar BIOS güncellemeyi başlatmak için FN veya ESC tuşlarına da ihtiyaç duyabiliyor. FN ve ESC tuşları ile birlikte CTRL + Home tuşlarını deneyebilirsiniz.
Ek olarakdan ben dosyanın bozuk olduğunu düşünmekteyim. Sistemle uyumsuz dosya da atmış olabilirler, emin olmak lazım.
Aradım dedim bozukmu attığınız dosya dedi ki sistemimize kayıtlı bunlar bozuk olmaz dedim peki nasıl yapacağım size verdiğim talimatlar haricinde bilgi veremiyoruz isterseniz servisimize gidebilirsiniz falan dedi çok fiyat yazarlar ve gün içi işlerim var götüremem.
FN ve ESC ile beraber deneyeceğim.
Edit: FN ve ESC ile beraber de olmadı öyle yapınca normal Windows başlatıyor CTRL+Home basılı tutunca Windows başlamıyor veya PC kapanmıyor ama ekrana da görüntü gelmiyor çalışıp ışıklar açık kalıp duruyor acaba görüntü gelmese bile arka planda yüklemeye bir başlıyor bilemedim.
Rufus ile FreeDOS yapıp dosyaları içine atıp bootdan en üste alıp deneyeyim mi?
Denedimde error command bir şeyler dedi bir çözemedim şu BIOS ve GHz sorununu.
Şaka gibi ya cidden USB 2.0 desteklemeyen flash belleğimi 3.0'a taktım ve BIOS güncelleme ekranı geldi güncellendi (ama
1.00.00.CA idi 1.00.01.ca oldu Advanced falan gene kapalı)
Update tamamlandı bu konu böyle çözüldü.
Yani verdikleri talimat doğru arkadaşlar ama 2.0 olmuyorsa 3.0 deneyin.