Casper TW9 Hackintosh Kurulumu

onatakgul

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Casper TW9 model bilgisayarıma Hackintosh kurmak istiyorum. Daha önce birkaç denemem olmuştu ancak wifi kartımı çalıştırmayı bir türlü başaramadım. Sizce hangi sürümü kurmalıyım? Ve kurulum için bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Bilgisayarımın özellikleri aşağıdadır. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

• Intel Core i7 Q740QM CPU
  • nVidia GeForce GT 425M GPU
  • 8 GB DDR3 1333 mhz RAM
  • 120 GB Sandisk Extreme II Sata3 SSD
  • Atheros AR9285 Wireless Adaptor
  • Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Adaptor
  • Realtek ALC272 Audio Controller

Son düzenleyen: Moderatör:
AR9285 için uygun olduğu söylenen kextleri kuruyorum ancak yine de wifi kartım akfifleşmiyor. FN+F2 ile açıp kapama gerçekleştiriliyor normalde Windows'ta ama Hackintosh üzerinde çalışmıyor bu kombinasyon.Arkadaşımda da aynı laptop var birebir aynı donanıma sahip onun laptop ında çalışıyor bende çalışmıyor bir türlü anlamadım gitti.

AR9285'in zaten Mac desteği yok. Değişecek. Bunun dışında Yosemite kurabilirsiniz. Güncel bir rehber:

ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat
hocam bir de bana Mac OS X uyumlu bir wifi kartı önerebilir misin değiştireyim mevcut wifi kartımı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı