hakan alan
Hectopat
Daha fazla
Ne yaparsam yapayım kesinlikle bios açılmıyor ve malum siyah ekran geliyor. Kasayı açıp tamamen söktüm ve bekledim. Sonra yeniden toparladım. Ancak değişen bir şey yok. Bu bios çökme ekranı. İlgili bios dosyasını cd yada dwd'den arayıp bulamıyor bilgisayar. Phoenix 63 R bios dosyası bu. Casper'ın teknik servisini aradım. Bir bayan açtı. Bios dosyasını istedim. Verdiği cevap traji komik.
Windows 8'de bios dosyası yokmuş. Bir de atarlı ki sormayın, nerdeyse dayak yiyecektim. Gönderin bakalım diyorlar. Son çare göndereceğiz ama yazık. Teknik servise bir bayan koymuşlar o da bence anakart ne bilmiyor. Bios olamayan anakart mı olur! Ayrıca bu yazı ney. Yani bilmeseniz yedirecek. Bilmiyorsan sus değil mi? Bilgisayardan anladığımı sanırdım taki CASPER'a kadar. Senin hayatın senin kazığın..
Windows 8'de bios dosyası yokmuş. Bir de atarlı ki sormayın, nerdeyse dayak yiyecektim. Gönderin bakalım diyorlar. Son çare göndereceğiz ama yazık. Teknik servise bir bayan koymuşlar o da bence anakart ne bilmiyor. Bios olamayan anakart mı olur! Ayrıca bu yazı ney. Yani bilmeseniz yedirecek. Bilmiyorsan sus değil mi? Bilgisayardan anladığımı sanırdım taki CASPER'a kadar. Senin hayatın senin kazığın..