Casper VIA A1 bir anda dondu ve gri ekran verdi

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Casper VIA A1 kullanıyorum. Bu telefonu çıkaran insanlar vicdanınız yok mu? Oraya yazıyorsunuz 4 GB RAM 64 GB depolama diye benim gibiler kanıp alıyor sonuç bu. Arkadaşlar okula arkadaşımla beraber gidecektik. Bende dedim ki sen beni ara uyandır beraber gidelim. Neyse sabah aradı beni WhatsApp üzerinden tam açacaktım ki telefon kafayı yedi ve dondu kaldı. Gri ekran geliyor şimdi açmaya çalıştığımda. Akşam koydum sabah sadece aramayı yanıtlamak istedim böyle oldu. Sorun nedir acaba? Gri ekran açık kaldıkça telefon ısınıyor. Şimdi balkona koydum patlarsa orada patlasın riskli sonuçta. Yardım edebilecek var mı? Bu arada aradan en az 12 saat geçti. Kimse yok mu?

Son düzenleme:
Bu nasıl bir gönderi hocam sakin ol bi dünyan başına yıkıldı sanki :DDD
4GB RAM 64GB depolama yok mu telefonda bundan yakınmışsınız ama?
Telefonu komple kapatmadınız mı? Açma kapama tuşuna uzun bir süre basılı tutup komple kapatın. 1 saat kapalı şekilde bırakın telefon kendine gelsin. Tekrardan açmaya çalışın.

Bu nasıl bir gönderi hocam sakin ol bir dünyan başına yıkıldı sanki :DDD
4 GB RAM 64 GB depolama yok mu telefonda bundan yakınmışsınız ama?
Telefonu komple kapatmadınız mı? Açma kapama tuşuna uzun bir süre basılı tutup komple kapatın. 1 saat kapalı şekilde bırakın telefon kendine gelsin. Tekrar açmaya çalışın.

Yok ondan değil. Yani öyle bir şey ki annem babam benden daha kötü telefn kullanıyorlar. Ben toplasanız Max 2 saat instagrama bakıp çıkıyorum. Yani saçmalık ya. Almayın sakın bu telefonu. Aldığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı. Neyse haklısınız tabii sakin olmak gerek. Bu arada dediğinizi yaptım. Hatta ses kısma düğmesiyle güç tuşuna basılı tutun dedi yine yaptım. Açılıyor ama ekran gri oluyor. Bu arada 1 saatten çok bekledim. 12 saat falan oldu.

Arkadaşlar selamlar. Casper VIA A1 kullanıyorum. Bu telefonu çıkaran insanlar vicdanınız yok mu? Oraya yazıyorsunuz 4 GB RAM 64 GB depolama diye benim gibiler kanıp alıyor sonuç bu. Arkadaşlar okula arkadaşımla beraber gidecektik. Bende dedim ki sen beni ara uyandır beraber gidelim. Neyse sabah aradı beni WhatsApp üzerinden tam açacaktım ki telefon kafayı yedi ve dondu kaldı. Gri ekran geliyor şimdi açmaya çalıştığımda. Akşam koydum sabah sadece aramayı yanıtlamak istedim böyle oldu. Sorun nedir acaba? Gri ekran açık kaldıkça telefon ısınıyor. Şimdi balkona koydum patlarsa orada patlasın riskli sonuçta. Yardım edebilecek var mı? Bu arada aradan en az 12 saat geçti. Kimse yok mu?

RAM ve hafızanın çok bir önemi yok, neden bu ülkede kimse bir cihaz almadan önce araştırma yapmıyor ya, elindeki cihazın işlemcisi çok çok zayıf bir işlemci + olarak cihaz eski.

Bir telefoncuya göstermeniz gerek kendi başınıza halledemezsiniz bu sorunu.

RAM ve hafızanın çok bir önemi yok, neden bu ülkede kimse bir cihaz almadan önce araştırma yapmıyor ya, elindeki cihazın işlemcisi çok çok zayıf bir işlemci + olarak cihaz eski.

Bir telefoncuya göstermeniz gerek kendi başınıza halledemezsiniz bu sorunu.

Anlıyorum hocam. Bize telefonu satan kişi öyle bir anlatıyor ki sanki dünya liderleri kullanıyor telefonu. Bundan çok memnun kalırsınız en az 10 sene idare eder gibi şeyler söyledi. Aceleye gelince de mecbur aldık.

Hocam cihazı alırken satıcı size söyledimi bilmiyorum ama büyük ihtimalle 2. el ve adam sizi kazıklamış diyebilirim.
Cihaz en temiz haliyle 900-800 TL falan ediyor şu an 2. el olarak.
@EndoBero

Hocam bir de indirim yaptım diyordu. Neyse dersimizi aldık. Sizce bu telefonu yaptırayım mı yeni telefon mu alayım? Sonuçta yaptırsam 2 ay sonra yine bir sorunu çıkacak.

Hocam bir de indirim yaptım diyordu. Neyse dersimizi aldık. Sizce bu telefonu yaptırayım mı yeni telefon mu alayım? Sonuçta yaptırsam 2 ay sonra yine bir sorunu çıkacak.

Bütçeniz varsa yeni telefon alın ve internet üzerinden alın , tavsiyem Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden almanızdır.

İnternet üzerinden almazsanızda telefoncudan falan almayın bilindik MediaMarkt gibi yerlerden alın.

Alacağınız zaman bütçeniz ve isteklerinizle "Akıllı Telefon Tavsiyeleri" kısmına konu açarsanız yardımcı olunur hocam :)
@EndoBero

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı