Casper VIA A1+ - En güncel sürümü kullanmaktasınız

Selvipanda

Femtopat
Uzun süredir Casper VIA A1+ marka telefon kullanmaktayım. Yıllar önce çıkmış olan bir 7.0 güncellemesi var ancak Casper Ota uygulamasını açtığımda "En güncel sürümü kullanmaktasınız" ibaresi beliriyor.

Bu güncellemeye ulaşmanın bir yolu var mıdır?

Şu anki kullandığım sürüm 6.0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir Casper VIA a1+ marka telefon kullanmaktayım. Yıllar önce çıkmış olan bir 7.0 güncellemesi var ancak Casper ota uygulamasını açtığımda "en güncel sürümü kullanmaktasınız" ibaresi beliriyor.

Bu güncellemeye ulaşmanın bir yolu var mıdır?

Şu anki kullandığım sürüm 6.0.

Bu arada benim telefona da yeni yazılım attılar. Götürdüğüm yer Casper'ın kendi teknik servisiydi. Yeni yazılım attılar ama onları uyar. Senin telefon modeline uygun yazılımı yüklesinler. Bana başka Casper marka telefonun yazılımını yükledikleri için kameradaki video kısmında bulunan müthiş yazılımsal sabitleme özelliği pek bir işe yaramaz oldu. Cihaz çift sim destekli ama yazılım sonrası 2.sim kısmını sadece Micro SD Card için kullanabilir oldum. Ki buna da gerek yok. Yani 2.sim'i algılamıyor telefon. Bunlar dışında bir sorun yaşamadım. Eğer 2 yılı geçtiyse götürmüşken bataryayı da değiştir. Ömrü zaten 2.5 yıl falanmış. Ben 4 yıl kullanmıştım. Prize bağlı çalışıyordu telefon. Şimdi rahatladım.

Öncelikle teşekkürler. Resmi Casper instagram hesabına bu konuyla ilgili mesaj attım. Sonuç olarak mevcut bir güncelleme ve herhangi bir çalışmanın olmadığını belirttiler. Bir yıl kadar daha kullanıp yenisini almak daha mantıklı geldi. Dediğiniz gibi yavaş yavaş ölmeye başladı telefon.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı