MrTanrikulu
Kilopat
Daha fazla
Selamlar Technopat sakinleri. Bugün, ekranı bozulan Casper marka, Via E2 model Android telefonumun ekranını değiştirdim. Kendi başıma yaptığım ilk mobil tamiri oldu. Başarılı da olduğunu düşünüyordum. Ekranı taktıktan sonra birkaç saat telefon gayet iyi çalışıyordu. Ama sonrasında bir anda ne olduysa aynen bataryayı sökmüş gibi telefon kapandı. Açma tuşuna bastım, açılırken gene kapandı. Tekrar denedim, açıldı, birkaç dakika sonra gene aynı şekilde oldu ve kapandı. Telefonun bataryası sabit bu arada belirteyim. Ekranı takarken bir yanlışlık mı yaptım ya da bir şey geri mi çıktı diye telefonu tekrar tamamen söktüm. Ancak herhangi bir sıkıntı yok. Şimdi ise telefon açılıyor ancak dediğim gibi birkaç dakika içinde tekrar aniden kapanıyor. Şunu da belirteyim. Telefonum bozulmadan 2 hafta öncesine kadar da orijinal olmayan ve düşük amperli bir şarj aleti kullanıyordum. Bu sorunun telefonun bataryasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama ne ekranı takmadan önce ne de taktıktan sonra batarya ile ilgili herhangi bir sıkıntım yoktu ve hala yok. Batarya anormal davranışlar sergilemiyor yani. Şişme falan da yok. Kısacası bu sorun nereden çıktı, neden ötürü meydana geldi. Ne yapılır, fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: