Casper VIA E30 nasıldır?

Bütçe
3000
Casper çok iyi bir marka değil, teknolojik ürünler zaten çok pahalı. Almışken Xiaomi falan alın, uzun yıllar kullanın👍

Casper çok iyi bir marka değil, teknolojik ürünler zaten çok pahalı. Almışken Xiaomi falan alın, uzun yıllar kullanın👍
Bu model f/p olarak zaten alınacaksa alınır. Haricinde ben Samsung öneririm. Malum fiyatlar gün geçtikçe inadına dalga geçiyor. Bana sorunsuz denk geldi yada bilmiyorum fakat fiyatına göre bence gerçekten güzel cihaz.. Yine de tercih meselesi bende ön yargıyla yaklaşıyordum..

Bu model f/p olarak zaten alınacaksa alınır. Haricinde ben Samsung öneririm. Malum fiyatlar gün geçtikçe inadına dalga geçiyor. Bana sorunsuz denk geldi yada bilmiyorum fakat fiyatına göre bence gerçekten güzel cihaz.. Yine de tercih meselesi bende ön yargıyla yaklaşıyordum..
Macera aramak isteyen alsın hocam, ben karışmam.

Fiyatı nedir?

Çöp nasıl diyeyim bir arkadaşın dediği gibi ghost ekran sorunu var kasma sorunu var çoğu oyunu açmıyor ayrıca bazen dokunmatik sensör çalışmıyor ve bazen kendi kendine ekranda bir yerlere girmeler falan değmez keşke zamanında Redmi Note 9 Pro alsaydım ilk zamanlar güzel çalışıyordu ilk çıktığı günden beri elimde ama pek performans vermiyor akıllı saate bağlayalım dedik telefon saati görmüyor. Mobil veri bazen açtığımda çalışmıyor kapat aç yapma mecburiyeti yaratıyor. Kendi galerisi yok veya dosya uygulaması bu tarz şeyler hep Google files veya fotoğraflarda oluyor eğer Google hesabınız silinirse telefondaki fotoğraf veya dosyalar gg.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı