Casper VIA G4 çay döküldü

Nieagerams

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2019
Mesajlar
4.900
Çözümler
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumun üzerine çay döküldü ve sonra bezle sildim. İlk başta çalışıyordu 15 saniye sonra telefon kapandı ve sürekli kapanıp açılmaya başladı. Bir kere daha açıldı sonra yine aynı işlem devam etti. Şu anda da recovery, Fastboot ve normal seçeneği olan bir boot menüsüne atıyor sürekli. Kapanıp açılıyor telefon. Ne yapabilirim?
 
Hocam cihazın içine girdiyse vah halinize. Temizlenmedigi sürece tekrar açılsa bile sonrasında içersindeki bileşenler oksitlenebilir. Size tavsiyem, yakınınızdaki bir teknik servise götürüp temizletin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kapatıp kurumaya bırak. Bataryası fln çıkabilen bi modelse içini açıp peçeteyle kurula eğer evde varsa izopropil alkolle iyice sil. Su iletken olduğu için ses kısma açma tuşunun olduğu bölümde kalıp kapatma tuşuna da sızmış ve sürekli üçüne de basıyor gibi görünüyor. Çay şekersizse kuruduğunda bi sıkıntı olmadan kullanabilirsin yüksek ihtimalle ama şekerliyse oralarda yapış yapış şeker dokusundan dolayı tuş basılı kalması vb. olaylar olabilir. Pirince yatırmak mantıklı değil pirinç nişastalı bi şey ve çok yavaş çeker suyu onun yerine sıradan peçete tuvalet kağıdı gibi suyu sömüren şeyler kullan.
 
Su iletken olduğu için ses kısma açma tuşunun olduğu bölümde kalıp kapatma tuşuna da sızmış ve sürekli üçüne de basıyor gibi görünüyor. Çay şekersizse kuruduğunda bi sıkıntı olmadan kullanabilirsin yüksek ihtimalle ama şekerliyse oralarda yapış yapış şeker dokusundan dolayı tuş basılı kalması vb. olaylar olabilir. Pirince yatırmak mantıklı değil pirinç nişastalı bi şey ve çok yavaş çeker suyu onun yerine sıradan peçete tuvalet kağıdı gibi suyu sömüren şeyler kullan.
Dediğiniz gibi sanırım sağ taraftaki üçlü ses açma kapama ve güç tuşunda bir su sızıntısı olmuş. Çünkü root menüsünde de sürekli oynuyordu seçim çubuğu.

Teknik servise götürdüm, temizleyecek abi. Bakalım sonuç ne olacak.

Güncelleme: Telefoncu abi temizledi şu anlık bir sorun yok çalışıyor ama umarım ileride de sıkıntı çıkarmaz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı