Casper VIA G4 Wi-Fi çekmiyor

b2tsm3n

Hectopat
Yer
Sihirdar Vadisi
Daha fazla  
Meslek
Feed
Selamlar. Yaklaşık 1 ay önce cep telefonumu değiştirdim ve Casper VIA G4 aldım. Evde hiçbir telefonda Wi-Fi sinyal problemi yokken, benim telefonumda odamda çekmiyor. Eski telefonumda böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarım da odamda ama bilgisayarımda sorun yok, hatta aşırı hızlı. Bunu yazarken bile gidip geliyor, çok az çekiyor. Yok mu bir çözümü? Modem salonda olduğu için orada çekiyor ama benim odamda çekmiyor.

Selamlar. Yaklaşık 1 ay önce cep telefonumu değiştirdim ve Casper VIA G4 aldım. Evde hiçbir telefonda Wi-Fi sinyal problemi yokken, benim telefonumda odamda çekmiyor. Eski telefonumda böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarım da odamda ama bilgisayarımda sorun yok, hatta aşırı hızlı. Bunu yazarken bile gidip geliyor, çok az çekiyor. Yok mu bir çözümü? Modem salonda olduğu için orada çekiyor ama benim odamda çekmiyor.

Bazı modellerde böyle maalesef donanımsal sorun yapabileceğiniz bir şey yok telefonun içinde kullanılan Wi-Fi sinyal alıcıdan kaynaklı bir sorun benim annemin telefonunda da aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı