Casper VIA M1 Android 6.0 şarj gitme sorunu

Deep Sleep problemi var gibi gözüküyor cihazında. Ne yazık ki düzgün bir kernel bile olmadığı için kendin bu problemi çözemeyeceksin. Her zaman diyorum yazılım desteği olmayan cihazları almayın diye. Bunu kaynak olmadığı için senin çözmen çok zor. Deep Sleepe emin olmak için sana bir uygulama bırakacağım. Cihazının şarjı doluyken uygulamayı çalıştır bir kere. Kendi kendine bırak cihazı şarjı azalmaya başlayacak dediğine göre. 1 saat sonra falan aç uygulamayı, sonra SS alıp buraya at yorumlayım.

CPU Spy - Google Play'de Android Uygulamaları

Son düzenleme:
Bu şekilde

Dosya Ekleri

• Screenshot_20161231-174601.png
    Screenshot_20161231-174601.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 600
Dostum tam anlamıyla anlamam için dokunmaman lazımdı cihaza. Ama 9 dakika uyanık kalmış, sen kullanmadıysan bu zamanda arka plan da çalışan programlar uykuya geçmesine izin vermiyor derdim. Yazılımın kararsızlığından kaynaklanıyor gibi duruyor. Tavsiyem, bundan sonra yazılım havuzu geniş cihazlar alman. Eğer hard reset yaptıysan, ve devam ediyorsa yapacak bir şey yok. Güncelleme bekleyeceksin (Gelirse) yahut servise vereceksin, kararlı yazılımı yükleyecekler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı