Casper VIA M4 %50'den sonra yavaş şarj oluyor

Suskunkh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba telefonum Casper VIA M4 adaptör ve şarj kablosu orijinal ama telefonum %50'den sonra aşırı çok yavaş şarj olmaya başlıyor. Nedeni nedir? Nasıl çözerim?

Bütün telefonlarda %80'den sonra bataryanın yavaş şarj ettiğini biliyorum ama benimki bugün olmaya başlafı ve aşırı yavaş ediyor 6-7 dakikada %1 şarj ediyor ama hiç %50'den başladığını görmedim yok mu bilen biri?

Telefonu 2018'in temmuz ayında aldım adaptör ve kablo orijinal kaç ma aldığını test ettim %50'ye kadar 1500 mAh %50'den sonra 350 mAh.

Telefonu 2018'in temmuz ayında aldım adaptör ve kablo orijinal kaç ma aldığını test ettim %50'ye kadar 1500 mAh %50'den sonra 350 mAh.
Android cihaz kullandığım zamanlarda (xperia z3) benzer bir problem yaşamıştım.Orijinal ekipman kullandığım halde pilin zamanla öldüğünü söylediler ve değiştirmiştim. Teknik servise bir sorsan onlar daha ayrıntılı bilgi verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı