MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Temmuz 2014 #11 Sizin mağazalarda çalışan gizli firma elemanlarından haberiniz yok sanırım. Kararınızı verip mağazaya gideceksiniz...
Sizin mağazalarda çalışan gizli firma elemanlarından haberiniz yok sanırım. Kararınızı verip mağazaya gideceksiniz...
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #12 MF dedi: Sizin mağazalarda çalışan gizli firma elemanlarından haberiniz yok sanırım. Kararınızı verip mağazaya gideceksiniz... Genişletmek için tıkla... Değiştirmeyi düşünmüyorum. Orada adam kendisi bile söyledi biz casper markasını leptoplarda tavsiye etmiyoruz diye. Casper tablet yönünden iyi bir marka dediler. Yoksa bende biliyorum CASPER PİŞMANLIKTIR.
MF dedi: Sizin mağazalarda çalışan gizli firma elemanlarından haberiniz yok sanırım. Kararınızı verip mağazaya gideceksiniz... Genişletmek için tıkla... Değiştirmeyi düşünmüyorum. Orada adam kendisi bile söyledi biz casper markasını leptoplarda tavsiye etmiyoruz diye. Casper tablet yönünden iyi bir marka dediler. Yoksa bende biliyorum CASPER PİŞMANLIKTIR.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Temmuz 2014 #13 Hayırlı olsun. Konuyu kilitliyorum.