Casper VIA V8 mi T50 mi ?

Yener Kayahan

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Casper özellik açısından on numara bir cihazı tanıttı geçtiğimiz aylarda. Fiyatı 700-900 arası olsa hemen alacağım. Fakat bana 1200 TL biraz fazla geldi.

Sorum ise şu: Aradaki farka göre Casper alınması normal mi yoksa T50 daha iyi bir F/P ürünü mü ?

@Recep Baltaş T50'yi sizin incelemelerinizle beğendim. Tam alacak iken Casper'ın ürünü çıktı karşıma. Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper pişmanlıktır. Özellik açısından isterse 20 çekirdek koysun almayın.
Telefonunu kullandınız mı hiç yoksa bu yorum bilgisayarlarından mı geliyor ? Çünkü o mantıkla bakarsak asusta pişmanlık ben öve öve bitiremediği wireless adaptörünü hiç beğenmedim o halde asus bilgisayarda almayalım :)

Bana kalırsa T50 yerine bile başka telefon alınmalı. ROM, Root desteği olmayan, elinizde kalacak telefonları almaya niyetliysen buyur. Seni tutmayalım. Moto G gibi bir telefon dururken bu telefonların alınması yanlış. Güncelleme desteği kesilen telefon yarım telefondur. Hayır gelmez. Lumia bakacaksın ya da. Halen Casper düşünüyorsan konuyu kilitleyelim sen de bir koșu gidip al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı