Casper VIA X30 alınır mı?

Hocam iyi akşamlar. Babama maksimum 7K'lık ucuz bir telefon alacağız epeyden baktım bayağı en mantıklı VIA X30 mantıklı geldi. Adını bile ilk defa duyduğum Çin malı teller dışında Samsung A05 A06 gibi ucuz modeller var sizce VIA X30 alınır mı? Biliyorum Casper de Çin'den alıyor çoğu parçayı ama 7K ya hiçbir özelliği olmayan A05 vs alınır mı? 2.sorum SAR değeri diğer MediaTek Helio G99 cihazlara göre niye 2 katından daha fazla yüksek aynı işlemciyi kullanmıyorlar mı? 3. babam bu telle ağır bir şey yapmayacak. Teşekkür ederim.
Karşılaştırma olsun diye aynı işlemciyi Redmi Note 13 Pro'yu attım.

Hocam iyi akşamlar babama Max 7klık ucuz bir telefon alacağız epeyden baktım bayağı en mantıklı VIA X30 mantıklı geldi adını bile ilk defa duyduğum çinn malı teller dışında Samsung A05 A06 gibi ucuz modeller var sizce VIA X30 alınır mı? Biliyorum Casper de Çin'den alıyor çoğu parçayı ama 7K ya hiçbir özelliği olmayan A05 vs alınır mı? 2.sorum SAR değeri diğer MediaTek Helio G99 cihazlara göre niye 2 katından daha fazla yüksek aynı işlemciyi kullanmıyorlar mı? 3. babam bu telle ağır bir şey yapmayacak. Teşekkür ederim.

Not biz VIA X30 alacağız Pro'su değil burada yanlış atmışım görsellerde ama sanırım depolama dışında hiçbir farkı yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241130_205432_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241130_205432_Samsung Internet.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20241130_205852_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241130_205852_Samsung Internet.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20241130_205931_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241130_205931_Samsung Internet.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Epeydeki veriler her zaman doğru olmuyor. Direkt bir örnek vereyim lütfi karacanın incelediği bir BİM tableti vardı mesela. Hiç alakası olmayan veriler. Videoda işlemci MT8321 diye milattan kalma bir işlemci.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam iyi akşamlar. Babama maksimum 7K'lık ucuz bir telefon alacağız epeyden baktım bayağı en mantıklı VIA X30 mantıklı geldi. Adını bile ilk defa duyduğum Çin malı teller dışında Samsung A05 A06 gibi ucuz modeller var sizce VIA X30 alınır mı? Biliyorum Casper de Çin'den alıyor çoğu parçayı ama 7K ya hiçbir özelliği olmayan A05 vs alınır mı? 2.sorum SAR değeri diğer MediaTek Helio G99 cihazlara göre niye 2 katından daha fazla yüksek aynı işlemciyi kullanmıyorlar mı? 3. babam bu telle ağır bir şey yapmayacak. Teşekkür ederim.

Not biz VIA X30 alacağız Pro'su değil burada yanlış atmışım görsellerde ama sanırım depolama dışında hiçbir farkı yok.
Zamanında bende bu telefona bakmıştım. Casperın kendi sitesinde ki verilere de baktım epeyin verileri ile aynı. Yani epeydeki verileri doğru girmişler. Bence alınabilme kapasitesine sahip bir telefon.

Hocam tek endişem sar değeri.
Tehlikeli olarak kabul edilen sar değeri 2 üzeridir. Telefon tam bu değerin sınırların ucunda olmasına rağmen bence fazla risk teşkil etmez. Yanlış bilmiyorsam kansere neden olacak kadar yüksek sar değerine sahip cihazların satışı devlet tarafından yasaklanıyor.

Tehlikeli olarak kabul edilen SAR değeri 2 üzeridir. Telefon tam bu değerin sınırların ucunda olmasına rağmen bence fazla risk teşkil etmez. Yanlış bilmiyorsam kansere neden olacak kadar yüksek SAR değerine sahip cihazların satışı devlet tarafından yasaklanıyor.

Hocam, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ,bir de ilk defa Internet'ten telefon alacağız daha önce beyaz eşya laptop TV vs almıştık ama telefon ilk defa alacağız telefonlarda fatura nasıl oluyor? E-posta ile mi gönderiliyor?

Hocam, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ,bir de ilk defa Internet'ten telefon alacağız daha önce beyaz eşya laptop TV vs almıştık ama telefon ilk defa alacağız telefonlarda fatura nasıl oluyor? E-posta ile mi gönderiliyor?
Hocam, telefon konusunda bende hiç online'dan almadım. Ben telefonu araştırıp mağazaya öyle gidiyorum. Ama internetten alınınca büyük ihtimalle e-posta veya SMS olarak gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı