Hüseyin Kütük
Decapat
Hocam iyi akşamlar. Babama maksimum 7K'lık ucuz bir telefon alacağız epeyden baktım bayağı en mantıklı VIA X30 mantıklı geldi. Adını bile ilk defa duyduğum Çin malı teller dışında Samsung A05 A06 gibi ucuz modeller var sizce VIA X30 alınır mı? Biliyorum Casper de Çin'den alıyor çoğu parçayı ama 7K ya hiçbir özelliği olmayan A05 vs alınır mı? 2.sorum SAR değeri diğer MediaTek Helio G99 cihazlara göre niye 2 katından daha fazla yüksek aynı işlemciyi kullanmıyorlar mı? 3. babam bu telle ağır bir şey yapmayacak. Teşekkür ederim.
Karşılaştırma olsun diye aynı işlemciyi Redmi Note 13 Pro'yu attım.
Not biz VIA X30 alacağız Pro'su değil burada yanlış atmışım görsellerde ama sanırım depolama dışında hiçbir farkı yok.
Hocam iyi akşamlar babama Max 7klık ucuz bir telefon alacağız epeyden baktım bayağı en mantıklı VIA X30 mantıklı geldi adını bile ilk defa duyduğum çinn malı teller dışında Samsung A05 A06 gibi ucuz modeller var sizce VIA X30 alınır mı? Biliyorum Casper de Çin'den alıyor çoğu parçayı ama 7K ya hiçbir özelliği olmayan A05 vs alınır mı? 2.sorum SAR değeri diğer MediaTek Helio G99 cihazlara göre niye 2 katından daha fazla yüksek aynı işlemciyi kullanmıyorlar mı? 3. babam bu telle ağır bir şey yapmayacak. Teşekkür ederim.
Not biz VIA X30 alacağız Pro'su değil burada yanlış atmışım görsellerde ama sanırım depolama dışında hiçbir farkı yok.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: