Casper VIA

canoderratata

Kilopat
Katılım
25 Ağustos 2012
Mesajlar
2.339
Makaleler
45
Yer
Kırşehir
İşte Casper’ın Intel işlemcili akıllı telefonu

Türkiye’nin Intel® hızında ilk akıllı telefonu “Casper VIA” Haziran’da raflardaki yerini alıyor. Dizüstü, masaüstü bilgisayar satışlarında birinciliği
kimseye kaptırmayan ve tablet satışlarıyla liderliğe oynayan Casper, Intel’le işbirliğini, akıllı telefonlarla perçinliyor.


Uluslararası Bağımsız Araştırma Şirketi Xsights tarafından gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi araştırmasında rakiplerini geride bırakarak, Türkiye'nin en itibarlı bilişim markası olarak açıklanan Casper, masaüstü, dizüstü ve tablet ürünlerinin yanı sıra Casper VIA akıllı telefonla da iddialı şekilde piyasaya giriyor.

AVANTAJ KAZANDIRAN TEKNİK ÖZELLİKLER

Beyaz rengiyle sade, 9,1 mm inceliğiyle zarif, ergonomik dizaynıyla, tam elinize göre. Casper VIA akıllı telefon, iddialı tasarımın yanı sıra sahip olduğu teknik donanım ile de kullanıcılarına avantaj sunuyor. 4,7" geniş ekranda, IPS özelliği sayesinde, baktığınız her açıdan net görünüm mümkün.

LED flash ve otomatik netleme özelliğine sahip 8 MP arka kamera, her anını ölümsüz kılmak isteyenler için üstün fotoğraflama ve çekim olanağı sunuyor. 1.3 MP ön kamera da görüntülü konuşma için kullanılıyor.

INTEL HIZINDA

Intel® Atom™ 2 GHz işlemcili Casper VIA akıllı telefonda, Intel® Hyper-Threading teknolojisi sayesinde, sistem hızını korurken, zorlayıcı uygulamaları eş zamanlı çalıştırabiliyor. Dünya devi Intel® ve Türkiye'nin teknoloji lideri Casper işbirliğinin son ürünü Casper VIA akıllı telefon, haziran ayı içinde piyasaya çıkacak.

Ana Özellikler

• Intel® Atom™ 2 GHz İşlemci
Hyper Threading teknolojili Intel® Atom™ 2 GHz İşlemci sayesinde, çoklu görevleri yönetmek çok daha kolay.
• 9.1 mm İncelik
Beyaz rengiyle sade, 9.1 mm inceliğiyle zarif, yuvarlatılmış kenarlarıyla tam elinize göre.
• 4.7" Ekran
Canlı renklerin keyfini 720x1280 çözünürlüklü geniş ekranla çıkarın. IPS özelliği ile, her açıdan net görünüm.
• 8 MP Kamera
Mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmek için, LED flaşlı, otomatik netleme (auto focus) özelliğine sahip arka kamerayla 1080p HD video kaydedebilir veya 8 MP fotoğraf çekebilirsiniz. Ön kamera da 1.3 MP.
• Micro SD
Casper VIA Akıllı Telefon, 1 GB bellek, 8 GB hafızaya sahip. Micro SD desteği ile depolama alanı 32 GB'a kadar çıkıyor.
• Casper VIA Akıllı Telefon ile işlerinizi devam ettirirken, sosyal ağlara bağlısınız, arkadaşlarınız hep yanınızda.
• İlk defa akıllı telefona sahip olacaklar için fiyat avantajını ön planda tutan Casper VIA, aynı zamanda iş dünyası için de profesyonel
bir imaj çiziyor.
• Casper VIA Akıllı Telefon, 1 000 TL'nin altında bir fiyatla tüketiciyle buluşacak.





Kaynak: İşte Casper’ın Intel işlemcili akıllı telefonu
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı