Casper vs Lenovo Notebook Seçimi

Sadece Casper değil herkes Casper söylüyor ama sanki diğerleri çok iyi gibi diğerlerini almaya devam ediyorlar. Belirli markalar ve bunları zaten yazdım, yazdık, yazıyoruz. Araştırıp alın. Sormadan birşey almayın kısaca.

Casper' ı biraz araştırın arkadaşlar bilgisayar sektöründe en çok şikayet alan firmalardan biri hatta en baştaki Casper' dır. Bilgisayardan gerçekten anlayan bir insan Casper' dan uzak durulmasını tavsiye eder her zaman.

Evet haklısınız . Diğer markalar varken Casper son çaredir.

Sadece Casper değil herkes Casper söylüyor ama sanki diğerleri çok iyi gibi diğerlerini almaya devam ediyorlar. Belirli markalar ve bunları zaten yazdım, yazdık, yazıyoruz. Araştırıp alın. Sormadan bir şey almayın kısaca.

Hocam konu dışı ama Lenovo V155 Ryzen 5 3500U Max 3.7GHz 4MB 20GB RAM Vega8(4250TL) mi?
Yoksa Casper Nirvana S500 i5 10210U Max 4.2GHz 6MB 16 GB RAM MX230'mu(4.199TL)

İkisi de değil. Yakın zamanda birine aynı fiyat değerinde öneri sundum onlar bunlar istediğini seçebilirsin:

İkisi de değil. Yakın zamanda birine aynı fiyat değerinde öneri sundum onlar bunlar istediğini seçebilirsin:

Kanka iyi hoşta RAM 16 GB veya üstü olması şart. Bütçe 4200TL oyun oynamıycağım zaten. Yazılım ve VMware gibi sanallaştırma teknolojileri ile uğraşıyorum. Casper iyi bir marka değilmiş zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı