Casper'a karşı ön yargı neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bekiristan

Hectopat
Daha fazla  
1 ay önce aldığım (2.ci el 2 yıl kullanılmış) Casper Nirvana 4702a model laptop ile oynamadığım oyun kalmadı. Buna rağmen çok söylenen ısınma sorununu göremedim. Ve herhangi bir sorun ile de karşılaşmadım. Neden Casper'a karşı bir ön yargı var? Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

45-60 Dakika arası kesintisiz Crysis3 oynadım. Maksimum sıcaklık 45-50 derece arasıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum. Bende de Casper Nirvana F serisinden 600 var. Çok memnunum. Hızlı, işimi fazlasıyla görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ton konu var Technopat'ta bununla ilgili. Bakabilirsin. Ama kısaca kalitesiz ve eski parçalar kullanılır (I7 920 gibi). Kronik soğutma problemleri olur genelde. Yani para kazanmaya yönelik tüketicinin memnuniyeti önemsenmeden yapılır genelde makineleri. Teknik servis desen zaten ayrı bir rezalet.

Şanslıysanız, size pek de fena olmayan bir Casper cihaz denk geldiyse Casper'ı savunmayı bırakıp şansınıza şükretmelisiniz.)

Öyle bir ön yargı yok. Sadece gerçekler ve teknolojiden anlayıp sadece kendi kullandığı üründen yola çıkan bir de bize gelip laf atan çok bilmişler var.
Kesinlikle. Neden insanlar kendini kanıtlamış markalara yönelmemekte ısrar ediyor anlamıyorum.

Bende casper kullanıyorum, bazen donmalar olabiliyor, bir keresinde ekran yanıp sönüyordu resetleyince düzeldi, ilk aldığımda ısınma oluyordu(sünger minderin üzerinde oynadığım için)soğutucu alınca düzeldi, bunun dışında pek bir sorun görmedim, ve önemli olan marka değildir parçadır, parçalar yerli değil marka yerli, parçalar kaliteli olduktan sonra marka önemli değil, ama yinede memnunum laptobumdan.

Parçalar kaliteli değil ki! Yahu bu parça kaliteli diyenlere sorsan bilgisayarın parçalarını bilmezler. Hepsi bakın hepsi yan sanayi kalitesinde dandik ürünler.

Ön yargılar kırılabilir ama asla benim için ilk tercih değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…