Casper'a karşı ön yargı neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinizin yorumunu okudum ve arkadaşın dediği herkes kendi kullandığı markayı övüyor gibime geldi. Ama size hak vermedim değil kullandığınız leptoplar sorunlu çıkabilir. Sorunsuz bir teknoloji beklemek çok yanlış olur. Şahsen ben Asus ve Dell kullanmıştım oyun performansı içler acısıydı özellikle Dell ( i5 ve AMD ekran kartına sahiptiler ) tabi kullandığım leptoplar çokta alımlı şahımlı değildi. Sanırım sizin kullandığınız Casper leptoplarda donanımsal olarak çok iyi değildi. Ben konuyu kapatmayacağım 5 6 ay sonra bakalım caspere olan düşüncelerim değişecek mi.

Bu arada değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Bizim marka övdüğümüz falan yok. Casper iyi mallar üretirse, dengeli sistemler üretirse ancak üyelerin başının üzerinde yeri olur. Öbür türlü güven kazanmak çok zor.

Recep Baltaş bile Casper pişmanlıktır söylüyor ya. Bak şimdi bende karşımda duran bilgisayardan şüphe ettim. Bu arada bir Xiaomi Mi5 Kullanıcısı olarak Casper telefonların alınmasına karşı biriyim.

Nasıl oyun oynuyorsun öne U işlemci var GTA v oynanmaz mesela
İllaha U olmaması mı gerekiyor ? Ayrıca GTA 5 oynamıyorum ama kaldırır. Casper almak tabii ki pişmanlık ama zorunluluk ile aldım. Pazarlamacı zoruyla.

Zaten sadece i5 7200U ile GT940MX'i beğendim onun dışında rezalet.

Yaklaşık 2 aydır Casper F600 kullanıyorum. Malum ülkemizdeki fiyatlar yüzünden almak zorunda kaldım. Herhangi bir ısınma vb problem yaşamadım, gayet yolunda her şey. Tabii şimdilik

Anlamadınız galiba, çöp diyoruz çünkü çoğu kez parasını hak etmeyen sistemler satıyor. Sırf bir kişinin işini görüyor diye bu iyi olduğu anlamına gelmez. Gelir sana I7-4790K işlemci verir, yanında GT730. Oldu mu? Sadece biz mi bunu dedik? Casper pişmanlıktır diyen Recep hocamız ne olacak? Sen hesapla artık. 3 yanlış 1 doğruyu götürür derler ya, aynı mantık. Sen buna I7-4790K koymuşsun. Sana oradan artı verelim de, 4 GB RAM, GT730 ve 300 W PSU gibi eksiler nedeniyle o artı da kayboldu gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…