Casper'da stajda neler yapılır?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Casper'da staja gireceğim ne yapacağım falan hiçbir fikrim yok, bunları sormak istiyorum. Oraya girince ne yapacağım, ne yapmam gerekli? Maaş falan alacak mıyım, ne yapacağım? Bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bölümüz nedir?
Yazılım ama donanım olarak girdim.

Lise içinse zaten asgari ücretin yüzde 30'unu aliyorsun. Genel olarak sistem montajı termal macun değişimi gibi basit işleri yaptırırlar. Bölümün neydi.

Anladım yazılım ama donanım olarak girdim bende sınıf arkadaşlarımın bazıları normal maaş alıyormuş o yüzden merak ettim.

6631 TL alacaksın resmi fiyat o yapacağın şeyler evrak işleri olur getir götür olur tamamen şirkete bağlı kişilere.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

6631 TL alacaksın resmi fiyat o yapacağın şeyler evrak işleri olur getir götür olur tamamen şirkete bağlı kişilere.

Peki şey soracaktım bir de staja ne zaman başlıyorum okul açıldığı gün mü yoksa birkaç hafta sonra mı?

Son düzenleme:
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Peki şey soracaktım bir de staja ne zaman başlıyorum okul açıldığı gün mü yoksa birkaç hafta sonra mı?

Kaçıncı sınıfsın? Yeni sistem gelme ihtimalide var 12.sınıfta staj da yapmayabilirsin ve okul açılınca haftada 3 gün gidiceksin bu kadar kasmana gerek yok ben bile şu an stajdan yazıyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı