Casper'dan alınan Windows 11 bilgisayar FreeDOS geldi

Merhaba Casper'dan yeni bilgisayar aldım Windows 11 ama FreeDOS geldi ekranı açınca ne yapmalıyım?

Laptop FreeDOS ise Windows kurmalısınız. Bu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarın altında veya kutu üzerinde Windows etiketi var mı ? Varsa Windows'u kendiniz kurup, etiket üzerindeki lisans anahtarını kullanarak etkinleştirme yapabilirsiniz. Eğer yoksa Casper'la iletişime geçin.

Merhaba Casper'dan yeni bilgisayar aldım Windows 11 ama FreeDOS geldi ekranı açınca ne yapmalıyım?
Anahtar yok ise casper ile iletişime geçin freedos kurulumu internette videoları var zorluk çekmeden kurarsın.

Hocam birde casper laptopu yeni aldıysanız iade edin bendede casper var çok bozuldu kötülemek gibi olmasın ama iyi değil iade et sonra pişman olma karar senin.

@kaptan_dusukdonx

Bilgisayarı nereden aldınız, Windows lisansıyla birlikte geldiğine emin misiniz ?

Anahtar yok ise casper ile iletişime geçin freedos kurulumu internette videoları var zorluk çekmeden kurarsın.

Hocam birde casper laptopu yeni aldıysanız iade edin bendede casper var çok bozuldu kötülemek gibi olmasın ama iyi değil iade et sonra pişman olma karar senin.

@kaptan_dusukdonx
Bana excalibur önerdiler win11
Bilgisayarı nereden aldınız, Windows lisansıyla birlikte geldiğine emin misiniz ?
Bilgisayari excalibur magazindan aldım
Hangi modeli aldın laptopu casper nirvana ise hangisi ?
Excalibur nirvana değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı