Kim açacak diye bekliyordum bu konuyu.
Reklam değil de pasta hakkında bir şey söyleyeyim. Gördüğüm kadarıyla şeker hamuru kullanılmış ki bu güne kadar tattığım en iğrenç pasta süslemesinde kullanılan malzeme.
Bizde de var 11 senedir Casper kullanıyoruz hala taş gibi çalışıyor içerisinde MSI anakart filan var onlar da sapasağlam arada bir hard disk'i okumadığı oluyor ama neyse şimdilik bizi idare ediyor.
Adam haklı kardeşim, Casper eskilerde çok iyi markaydı ama son yıllarda (genellikle üniversite öğrencileri tercih eder evi ısıtsın diye) gerçekten çok kötü üretiyor laptopları.
Kim açacak diye bekliyordum bu konuyu.
Reklam değil de pasta hakkında bir şey söyleyeyim. Gördüğüm kadarıyla şeker hamuru kullanılmış ki bu güne kadar tattığım en iğrenç pasta süslemesinde kullanılan malzeme.
Sen çok dayanıklısın abi ben şu reklamdaki kıl tüccarının saçma saçma özelliklerini anlatığı reklamda televizyona kafa atacaktım. Hele kızın "vaaaaaaaovvvvvvv" diye tepki verdiğinde kürekle ağzının ortasına vurma isteği uyanıyordu içimde.
İlk bilgisayarım Casper'dı.2010 yılında alınmıştı. FİFA 2010 ve Need For Speed oynadığımi hatırlıyorum. Sonra ESC ve bazı tuşlar çıktı. Battlefield Bad Company 2 oynamayı denemiştim, denemez olaydım. Laptop elimde patladı ve bağırtılar eşliğinde eskiciye verildi