Casper'ın verdiği algı

• Konuyu başlatan serhat47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.027
S

serhat47

Ziyaretçi
Geçen arkadaşımla sohbet ediyorduk bana gelmiş yeni Casper Nirvanayı övüyor vay efendim i7 miş bakkalda şu kadarmış falan

Lütfen halkımızı bilinçlendirelim :D

Kalitesizliği adında belli zaten. Kalitesizlikte nirvanaya ulaşmış adamlar. Boşuna Casper almayın demiyoruz. Adamlar bile sübnimlal olsa da belirtiyorlar. Gerçi reklamında DVD yazıcıyı öven markadan ne beklenir? Yakında "Süper İnce 60 Hz Entegre Monitör" diye yeni laptop lanse ederler. N.A.S.A ile işbirliği yaptık deseler N.A.S.A'dan korkmaya başlarım. O derece yani. Casper'e patates bile diyebilirim. Onu öven herkes ya bilgisayar nedir ne değildir bilmiyor, ya da bakkal. Karşı komşuya Casper ürüne format atmaya gittiğimde çarpılmaktan korkuyorum. Tamam galiba yeter bu kadar.

Kalitesizliği adında belli zaten. Kalitesizlikte nirvanaya ulaşmış adamlar. Boşuna Casper almayın demiyoruz. Adamlar bile sübnimlal olsa da belirtiyorlar. Gerçi reklamında DVD yazıcıyı öven markadan ne beklenir? Yakında "Süper İnce 60 Hz Entegre Monitör" diye yeni laptop lanse ederler. N.A.S.A ile işbirliği yaptık deseler N.A.S.A'dan korkmaya başlarım. O derece yani. Casper'e patates bile diyebilirim. Onu öven herkes ya bilgisayar nedir ne değildir bilmiyor, ya da bakkal. Karşı komşuya Casper ürüne format atmaya gittiğimde çarpılmaktan korkuyorum. Tamam galiba yeter bu kadar.
" Karşı komşuya Casper ürüne format atmaya gittiğimde çarpılmaktan korkuyorum." Sende baya sabır var arkadaşım. Benim 1 arkadaşım benden bu gün ne kadar rica etsede parmağımı bile sürmedim, Casper diye.:D Korkdum klavyesi kopar diye (laptop`du).

Benim de Casper kullanan arkadaşlarım var. Adam bilmeden almış. Şimdi hatasının farkında. Olabilir böyle şeyler sonuçta herkes teknolojiden anlayacak diye bir kaide yok bu birazda hobidir. Ama beni sinir almadan kağıt üzerinden biliyormuş gibi başkalarına öneren insanlar. Zaten kullanıpta memnun kalan çok az gördüm. Oda bilgisayarlar film + facebook yapan insanlardı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı