IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 DS4 kullanıyorum bilgisayarda oyunları açarken, ama Castle Crashers'da hiç bir türlü kumandaya bağlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
DS4 kullanıyorum bilgisayarda oyunları açarken, ama Castle Crashers'da hiç bir türlü kumandaya bağlayamadım.
Çözüm IIMERTII 23 Temmuz 2024 6yh4e dedi: Kablo ile oynanır PC de. Genişletmek için tıkla... Kabloyla da deneyeyim de Steam'i geniş ekranda başlatınca düzeldi, teşekkürler.
6yh4e dedi: Kablo ile oynanır PC de. Genişletmek için tıkla... Kabloyla da deneyeyim de Steam'i geniş ekranda başlatınca düzeldi, teşekkürler.
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 Kablo ile oynanır PC de. Artı 0 Eksi
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 6yh4e dedi: Kablo ile oynanır PC de. Genişletmek için tıkla... Kabloyla da deneyeyim de Steam'i geniş ekranda başlatınca düzeldi, teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
6yh4e dedi: Kablo ile oynanır PC de. Genişletmek için tıkla... Kabloyla da deneyeyim de Steam'i geniş ekranda başlatınca düzeldi, teşekkürler.