Cat 6 kullanıyordum. Kablo halının altından gidiyor koltukla üstünden geçe geçe paramparça oldu. Üzerinden geçince bağlantı gidiyor bazen. Cat 7 ve 8 kabloların zırhlı olduğunu duymuştum. Bu yüzden satın alacağım sanırım. Kablomun son hali;
Cat 6 kullanıyordum. Kablo halının altından gidiyor koltukla üstünden geçe geçe paramparça oldu. Üzerinden geçince bağlantı gidiyor bazen. Cat 7 ve 8 kabloların zırhlı olduğunu duymuştum. Bu yüzden satın alacağım sanırım.
Pardon bunun ciddiyetle ne alakası var? Kabloyu ben üretmiyorum ya da fiyatını ben belirlemiyorum. Konuyu açan arkadaş cat6 kablo önerisi yazmış bende cat 8 kabloların ülkemizde satışa çıktığını yazdım. Her zaman bir ürünün güncel, son sürümünü kullanmak en iyi deneyimi sağlar.
Flat (düz) kablolar round (yuvarlak) kablolara göre hafif ve şık görünür fakat kabloyu halının altı gibi üstünde baskı oluşabilecek yerlerde kullanacaksanız round kablo almalısınız. Flat kablo round kabloda ki gibi bir koruma kalkanı olmadığı için düz ama baskıya dayanıksızdır.
Flat kablonun avantajıysa içindeki bağlantı kabloları yuvarlak kablodaki gibi sarmal değil paralel ilerler ve bağlantı kalitesini arttırır.