CAT 6 Kablo Önerisi

Bende satın almayı planlıyorum. Almışken iyisi olsun istiyorum. Sizce bu kablo nasıl;
Cat8 çok üst düzey bir kablo bence fazla masraf yapmayın derim. Ama yıllarca kullanacağım iyisi olsun derseniz tabiki alın.
Hocam bide şöyle flat kablosu var aynı markanın bu nasıldır görüntüsü daha hoş geldi ev için uygun mudur ?

Flat dediği kablo yassı şekilde. Eğer hoşunuza gittiyse bunu alın :)

Cat8 çok üst düzey bir kablo bence fazla masraf yapmayın derim. Ama yıllarca kullanacağım iyisi olsun derseniz tabiki alın.

Flat dediği kablo yassı şekilde. Eğer hoşunuza gittiyse bunu alın :)
Cat 6 kullanıyordum. Kablo halının altından gidiyor koltukla üstünden geçe geçe paramparça oldu. Üzerinden geçince bağlantı gidiyor bazen. Cat 7 ve 8 kabloların zırhlı olduğunu duymuştum. Bu yüzden satın alacağım sanırım. Kablomun son hali; :D
dsgregsdfgdsfg.jpeg

3 metresi 124TL ciddimisin :D.
Pardon bunun ciddiyetle ne alakası var? Kabloyu ben üretmiyorum ya da fiyatını ben belirlemiyorum. Konuyu açan arkadaş cat6 kablo önerisi yazmış bende cat 8 kabloların ülkemizde satışa çıktığını yazdım. Her zaman bir ürünün güncel, son sürümünü kullanmak en iyi deneyimi sağlar.
Hocam bide şöyle flat kablosu var aynı markanın bu nasıldır görüntüsü daha hoş geldi ev için uygun mudur ?

Flat (düz) kablolar round (yuvarlak) kablolara göre hafif ve şık görünür fakat kabloyu halının altı gibi üstünde baskı oluşabilecek yerlerde kullanacaksanız round kablo almalısınız. Flat kablo round kabloda ki gibi bir koruma kalkanı olmadığı için düz ama baskıya dayanıksızdır.
Flat kablonun avantajıysa içindeki bağlantı kabloları yuvarlak kablodaki gibi sarmal değil paralel ilerler ve bağlantı kalitesini arttırır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı